Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mi volt ez a Tinder match?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi volt ez a Tinder match?

Figyelt kérdés
Matcheltem egy nagyon szép lánnyal. Ő írt egy “😍” emojit, én pedig ráköszöntem hogy “Szia XY :)”. Azóta semmi, ennek már 2 hete. Most akkor mi értelme volt mindennek?
2023. jan. 25. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

SEmmi. Szokj hozzá. Kétszer match-eltem nagyon jó nővel, ráírtam, nem válaszoltak, azonnal szétkapcsoltak.

értelme nincs az egésznek

2023. jan. 25. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Köszöntél és ezzel mit kezdjen? El kéne indítani a beszélgetést.
2023. jan. 25. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

#2 Például:

- a másik fél kezdte a kommunikációt, illene tehát neki reagálnia és folytatnia

- ha ez az opció kevésbé szimpatikus, jöhet részéről is egy köszönés, ahogy az kultúr emberek között megszokott

2023. jan. 25. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Valóban idegesítő, hogy valaki kommunikációt kezdeményez, aztán eltűnik
2023. jan. 25. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én velem is ez van állandóan mindenhol. Matchelünk én beindítanám a kommunikációt de ugye aztán van a bukás amikor a másik félnek is kellene valamit hozzáadni. 2-es válaszoló meg ne a kérdezőt hibáztassa amikor a nő írt rá (küldött smileyt) mondjuk ez már ritkaság hogy a nő írjon először amikor sok esetben visszaírni sem tudnak.
2023. jan. 28. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!