Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egy jó csaj élete a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jó csaj élete a munkahelyén?

Figyelt kérdés

Csak jó nők írjanak, milyen egy szimpla hét gesztusok, bókok, esetleg randi meghívások mennyire vannak? Más, amire nem is gondolok

?

2023. jan. 25. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, miért zárja ki egyik dolog a másikat? Egy szép nő nem lehet szorgalmas és jó munkaerő, vagy mi? :D
2023. jan. 25. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10) az, hogy észreveszem, ha megnéznek, túl sokat azért nem emészt fel a munkaidőmből, a maradék 7.9 órában elég sok munkát el tudok végezni.
2023. jan. 25. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Dehogynem, én is 2in1 tolom, csak nem úgy kelek fel reggel, hogy vajon ma hány bókot fogok kapni a melóban? Legalábbis nem a megjelenésem miatt várok sikerélményt. Ahhoz elég a tinder.
2023. jan. 25. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

10, vágod, hogy amíg pofázok a férfi kollégámnak egy adott problémáról/vagy a megoldási lehetőségéről, akkor veszem észre hogy képtelen szemkontaktust tartani, csak mert nő vagyok? Pedig talán neki még fontosabb infót közlök épp, nem a napi horoszkópot osztom meg vele meg a nők lapja címlapját.

Senki nem azt mondta, hogy ezek kávézás meg szünetekben történnek ember. Engem ez csesz fel, mert amúgy qrvara dolgozni járok ám be és nem Csitt-csattelés közben van ezeknek a 90%-a.

2023. jan. 25. 21:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy a kérdést inkább a férfi kollégáidnak kellene feltenni. 😄
2023. jan. 25. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Semmi extra, kapok bókokat, leginkább nőktől. Szökő évben egyszer valaki elhív nyomulás céljából kávézni. Őszintén, ez nekem is csalódás.
2023. jan. 25. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16 vagyok.

A nyálcsorgatást kihagytam. De hát ezzel mit érek, ettől még maradok szingli.

2023. jan. 25. 21:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok ajánlatot kaptam. Minden ajánlkozó nagyon kedvesen adta tudtomra a szándékát. Egy volt, aki megdobogtatta a szívem. 6 éve vagyunk együtt, és leszünk együtt életünk végéig. Csodálatos férfi. Ajánlatot azóta is kapok.
2023. jan. 26. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kétféle férfi kollégám van:

A normálisak maximum lopva néznek meg, 1-1 gyors végigmérés, de sosem bámulnak, néha 1-2 dolgot megdicsérnek rajtam, de azt sem tolakodóan vagy zavarbaejtően. Tudják, hogy foglalt vagyok, nem próbálkoznak. Udvariasak és tartják a tisztes távolságot. Velük kedves és normális vagyok én is.

És van 1-2 gyökér, akik stírölnek, benyomulnak a magánszférámba, már kínosan bókolgatnak, igyekeznek hozzám érni bárhol, folyton fel akarnak tartani egy szóra, mikor nekem meg ezer a dolgom. Néha nagyon frusztráló tud lenni, mert én is csak szeretném végezni a napi feladataimat, anélkül, hogy tolakodó, szexuális célzatú megnyilvánulások céltáblája lennék, dolgozni járok oda. Nem öltözöm kihívóan, de szépnek mondják az arcom, és jó az alakom, szóval kb. mindegy, mi van rajtam az utóbbi kategóriának. És nem értik, velük miért vagyok paraszt.

2023. jan. 26. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!