Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fogszabályzó miatt lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogszabályzó miatt lehet hátrányom?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, rendezetlen fogsorral (alul-felül szünetek). Eddig nem foglalkoztam vele..

Elhatároztam hogy rendbe rakatom a fogaimat, viszont félek, hogy ez párkeresésnél vagy párkapcsolatban a fogszabályzó viselése miatt hátrányom lesz. Tapasztalatok? Vélemények?

2023. jan. 25. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Manapság már ez egyáltalán nem ciki. Csak tartsd tisztán.
2023. jan. 25. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Sokaknak van.

Megéri ez a fél év, hogy ne zavarjon egész életedben.

2023. jan. 25. 10:46
 3/11 A kérdező kommentje:
#2: Szerintem nálam évekről lesz szó, de köszönöm a választ!
2023. jan. 25. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki! Nekem is felnőttként lett. Az egyetlen ami "hátrány" lehet ismerkedésnél, hogy az aktiválások után az első 1-2-3napban feszít(het), fájhat az állkapcsod stb emiatt ne akkora időzíts első randit, amikor "húznak rajta" 😅. Nem hatalmas fájdalom, de baromi kellemetlen tud lenni néha, ahogy a helyére igazítja a fogakat.
2023. jan. 25. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy emiatt elutasitanek valakit.
2023. jan. 25. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Azert egy picit hatrany (senki nem lesz tole szebb), de szimpatikus.
2023. jan. 25. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Csináltass esztétikusat, az kevésbé látszik, téged is kevésbé zavar és akire rávigyorogsz sem biztos, hogy elsőre észreveszi. :) Nekem is kb. ilyen idősen lett fogszabályzóm, sőt... Fogszabályzóban mentem férjhez. :D Ebből gondolom ki lehet következtetni, hogy nem származott hátrányom belőle. 2,5 évig volt fent, pedig túl nagy korrekcióra nem is volt szükség.

Nyilván én más oldalról tekintek rá, mivel személyesen is érintett voltam, de részemről inkább igényes, ha valaki foglalkozik a fogaival, minthogy hátrányból indulna. Egyáltalán nem zavarna. :)

2023. jan. 25. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen némi hátrányod származik belőle rövid távon, DE hosszú távon egyértelműen előnyös! Ez ne tartson vissza!
2023. jan. 25. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Ott mar nagy a gond, ha valakinek ez hatrany 21.szazadban,raadasul mar nem hatalmas ronda fogszabalyzoval.

Sokkal tobbszor kell tisztitani. Ha nem kukoricaszemekkel a breketteken beszelsz, akkor akinek hatrany, az meg sem erdemelt.

2023. jan. 25. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Határozottan IGEN!

Én az összes fogszabályzóst balra húzom a Tinderen!

2023. jan. 25. 12:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!