Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért törli ki néha az üzenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törli ki néha az üzeneteit a srác?

Figyelt kérdés

Nagyon fura, sosem találkoztam még ilyennel.

Többször volt már olyan, hogy ír/küld valamit, és pont látom, csak még nem nyitom meg, és utána kitörli.. De miért? :D

Volt már olyan, hogy rákérdeztem, mit küldött, és akkor elküldte újra..

De nem olyan üzenetekről van szó, amiket annyira meg kéne bánni, hanem pl volt már videó is, vagy egy sima válasz, de már meztelen képeket is törölt egyszer ki, aztán végül azt is elküldte újra.

Miért lehet ez? :D

Nem járunk, csak párszor lefeküdtünk már.

2023. jan. 25. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Téged ez érdekel? Miért nem inkább az, hogy miért feküdtél ilyen határozatlan csávóval?
2023. jan. 25. 10:40
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez rohadt idegesítő lehet
2023. jan. 25. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Bizonytalan , ès fel bizonyos reakciódtól
2023. jan. 25. 10:54
 4/14 anonim ***** válasza:
35%

Lehet, olyan eszközről ír, mint az én fos telefonom....

Hívnak, ez a marha meg egyből leteszi, és automatikusan visszahívja.

2023. jan. 25. 10:55
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Én már találkoztam olyannal, akinél ez szokása, és bizonyos törölt üzit láttam is, mert idő volt, mire a telefonom frissített.

Ha van utána másik üzi, akkor elképzelhető, hogy csak félregépelt több mindent, ez az egyik ok. Ami még gyakoribb, és a te példádban inkább ez lesz, elküld valamit, de bizonytalan, hogy túl nyomulós/félreérthető/érdektelen stb. lesz számodra, és inkább visszavonja, szóval a hármasnak tökéletesen igaza van. Bizonytalan emberek csinálják, akik folyton amiatt aggódnak, hogy a másik mit fog gondolni róla, rossz szemmel néz majd rá, butaságot írt stb.

Én ritkán vonok vissza üzit, és az vagy elgépelés miatt (de akkor küldöm a javítottat), vagy párszor volt már olyan, hogy a másik nem válaszolt x idő elteltével, és utána már tárgytalan lett.

2023. jan. 25. 11:25
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Hű egy ilyen nő kéne nekem is.

Nem jarnek én se csak néha egy jó dugás.

40f

2023. jan. 25. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Vagy hatarozatlan. Vagy valaki elol takaritja a telefonjat.
2023. jan. 25. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
#6 senkit nem érdekel a r.banckodásod, tata
2023. jan. 25. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
33%
8. Ez nem a meleg topik.
2023. jan. 25. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
7-es: Alapvetően a párja elől rejtegetős verzió is játszik, de itt azért valószínűtlen, mert rohadt hamar törli, még a kérdező se látja rendesen:-)
2023. jan. 25. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!