Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el vegre?

Figyelt kérdés
Hianyzik az a srac akivel honapokon at laza kapcsolatban voltam... Az elejen ki lett mondva, nekem 3 honap utan tobbnek tunt, de megbeszeltuk hogy ez meg mindig semmi..... Aztan meg par honapot huztuk es aztan bejeztem.... Az a problema hogy nem csak a testi dolgok voltak jok vele, hanem mindenben tamogatott engem es ez az erzes baromira hianyzik... Neha elhitetem magammal hogy csak a szex volt jo, mert amugy eleg szetszort emberrol van szo... Az az igazsag hogy utana meg valameddig tarotottuk a kapcsolatot, talalkoztunk is, de eleg fura volt... Plane hogy az volt az erzesem hogy szivesen agyba vinne meg mindig, hiaba vannak neki eppen masok.... Ugy rairnek csak megkerdezni hogy van... De tudom hogy nem szabad
2023. jan. 25. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Szóval támogatott. Fizetett neked ezt azt és most nincs kit lehúzni.
2023. jan. 25. 10:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Neeem, nem penzrol vagy szo... Ha kellett barmiben segitseg vagy rossz kedvem volt stb...
2023. jan. 25. 10:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Semmi pénze nem volt neki lol
2023. jan. 25. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Úgy felejtsd el, hogy mással ismerkedsz. Ne alázd magad tovább!
2023. jan. 25. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Írj rá. Hát ha válaszol, majd ki tudja .
2023. jan. 25. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha neki csak szexkapcsolat kell, akkor valószínűleg sok volt neki, hogy érzelmileg is kötődsz hozzá. Keress olyat, akivel hasonló elképzeléseitek vannak a kapcsolatról, egyébként csak szenvedni fogsz.
2023. jan. 25. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Ráírsz, és megkérdezed. Ennyi.

Jobb rágódni a témán, mint tisztában lenni a tényekkel? Még akkor is jobb tudni, ha már egyáltalán semmit nem akar, nem érez veled kapcsolatban.

2023. jan. 25. 11:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat de ez az... Pontosan tudom hogy semmit nem erez irantam.... Mmint amig voltam nagyon kedvelt meg jol elvolt velem, de jelenleg ram se ir... Magyarul 1000%osan leszar...
2023. jan. 25. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Mással szexel. Nincs masik lyukra most igénye
2023. jan. 25. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha leszar, akkor minek írnál neki? Más fiúk is léteznek...
2023. jan. 26. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!