Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiknél totál kuka a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiknél totál kuka a pasi?

Figyelt kérdés

1.Mamahotel és kevés nettó pènz

2. Dagadt testalkatú

2023. jan. 25. 08:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval akkor nálad csak a jómódú csávók jöhetnek szóba, akinek az anyjaek tudják nyomi a srácot"

Nem kell ehhez jómódúnak lenni. Látod, máris kiderült, hogy más a környezetünk. Körülöttem az átlagemberek se nem milliomosok, se nem mélyszegények. Normális alkalmazottak, akik segítik a gyerekeiket. Nekem anyukám elkezdett akkor gyűjteni, amikor megszülettem, és akkor konyhán mosogatott. Ma meg könyvvizsgáló, ami azért szintén nem Mészáros szint.

2023. jan. 25. 12:43
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő.
2023. jan. 25. 14:36
 33/40 anonim ***** válasza:
23%

#30: 24esnek a szülők a feneke alá tették a lakást. Így hát más tollával könnyen ékeskedík és osztja az észt. Gyakorlatilag egy percet sem dolgozott érte, ergo a leírása alapján 20 és 28 éves kora között albérletet fizetett némi pénzt elszórakozott és félre rakott, mégis szülő kellett a lakáshoz. Konzekvencia? 8 év alatt albérletet fizetve nem tudott egy hitel önerejére való százalékot sem összetakarékoskodni. :D :D Valószínű, hogy pont tőle szeretnék életvezetési tanácsokat kérni. :D :D :D Gondolom a szülők nem bírták már tovább nézni, hogy a gyerekük csak van a világban és elherdálja a pénzt. :D :D Na de ez a része lényegtelen. Nekem pl. olyan pasi sem kellene, aki ha nagyobb kiadás van hazarohangál anyucihoz pénzt kéregetni, függetlenül attól, hogy hol, kivel lakik. Másrészt pedig írták előttem már, de nem minden szülő teheti meg, hogy lakást vegyen a gyerekének, gyerekinek...

Viszont ahogy olvasgattam a hozzászólásokat egy lényeges szempont kimaradt: a mamahoteles pasikat általában a hotelhez tartozó mama irányítja...... Köszi nem. Kinek van szüksége a mama vs barátnő/feleség vitára? :D A testalkat pedig életkor kérdése...

2023. jan. 25. 14:37
 34/40 anonim ***** válasza:
93%
33 Tekintve, hogy mindig kilatasban volt a sajat, nem, nem gyujtottem onerore konkretan, mert nekem nem volt ra szuksegem, de akinek van ra, az miert nem gyujt? :D Rakhattam volna tobbet is felre, ha akarok. Attol meg, mert nekem nincs szuksegem akarmire, attol meg akinek van, annak csinalnia kene, nem? De nekem aztan tok nyolc, elhiheted, hogy nem erint nehezen, ha valaki meg 40 evesen is a szuleivel lakik. Csak tobb peldat latok az ellenkezojere, olyanoknal is, akik nem kaptak lakast, tehat annyira megoldhatatlan nem lehet a dolog, ha az atlagember ismeroseimnek is megy.
2023. jan. 25. 14:43
 35/40 anonim ***** válasza:
93%

23

Nem, nem vettem saját lakást, két éve az albérletben lakom már, azóta a párom is ide költözött. Honnan a fenebol szeded ezt a sok hülyeséget ? :D

300 nettot keresek a diakmunkaval, mert most már csak heti pár oram van az egyetemen, mellette írom a szakdolgozatomat is. Úgyhogy legyszives, ne költs olyanokat a sztoriba, amiket nem mondtam!

2023. jan. 25. 14:45
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketto
2023. jan. 25. 15:06
 37/40 Mathus ***** válasza:
100%
#33: "A testalkat pedig életkor kérdése..." maximum a testmagasság. ez honnan jött?
2023. jan. 25. 15:53
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő
2023. jan. 25. 21:59
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Első.
2023. jan. 25. 22:23
 40/40 anonim ***** válasza:
78%

Diplomás vagyok, ez tény. "Többszázezres" jövedelmem van, ez is tény (460 ezer, WTF, hogy ezt is úgy említitek itt, mintha valami olyan kuriózum lenne, mintha azt írná az ember, hogy minimum dollármillókat kereső híres színész). A párom kb. annyit keres mint én, igazából csak nettó 20 ezerrel többet, szóval igen, közösen viseljük az anyagi terheket, együtt építettük fel a felnőtt életünket, együtt spórolunk, stb.

Ja, és igen, edzem, lassan 7 éve edzek rendszeresen, minimum heti 5x. Nem fogom letagadni azért, mert néhány lihegve dühöngő h.ülyegyereknek jobban esne azt hinni, hogy lusta, dagadék nők írnak csak ide. 24 órából áll a nap, olyan rohadt nehéz felfogni azt, hogy valaki képes rászánni 1-1,5 órát arra, hogy sportoljon valamit?

Meg a többi dolog (diploma, TÖBB 100 EZRES FIZETÉÉÉÉS) akkora hihetetlen különlegesség, hogy ha egy nő azt írja itt, hogy rendelkezik ezekkel, annyira abszurd, hogy inkább azt feltételezitek, hogy hímnemű troll? Van baj.

2023. jan. 26. 01:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!