Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiknél totál kuka a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiknél totál kuka a pasi?

Figyelt kérdés

1.Mamahotel és kevés nettó pènz

2. Dagadt testalkatú

2023. jan. 25. 08:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%
Itt irtak is, hogy nem.mindegy a kor. Ha meg tanul az illeto, akkor ez total ertheto es akkor is, ha legalabb eselye es szandeka van ra, hogy valtoztasson a helyzeten. Ha minimalberen tengodik, mert nincs piackepes szakmaja es eselye sincs, hogy kiszakadjon a mamahotelbol, akkor valoszinuleg nem lesz vonzo a nok szamara. Ez van.
2023. jan. 25. 11:11
 22/40 anonim ***** válasza:
76%

Először is, senki nem mondta, hogy ha nem otthon laksz, akkor saját lakásban vagy házban kell élni. Ha én 22 évesen fenn tudtam tartani egy albérletet a diakmunkas béremből, akkor egy felnőtt férfinak ez ne essen már nehezére. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Továbbá azt sem mondta senki, hogy csak a külső és az anyagi helyzet számít. A kérdés erre vonatkozott, nem a belső tulajdonságokra.

És a krv anyámat, amiért vonzodni akarok a paromhoz és nem akarok egy felnőtt férfit eltartani. Na lehet lepontozni!

2023. jan. 25. 11:24
 23/40 anonim ***** válasza:
59%

22 évesen fenntartottál egy albérletet miközben rajtad félre a pénzt a saját lakásra majd csak úgy vettél egyet. Igen, ez teljesen reális, ez a szitu a mai Magyaroszágon. Irónia

200ezer forint ma egy normálisabb albi egyedül pl Budapesten, na ez kb egy havi diákmunka bér jelenleg. A kaja, buli és az egyeb dolgok meg ingyen vannak ugye.

2023. jan. 25. 11:30
 24/40 anonim ***** válasza:
83%

Mindketto. En a szuleimtol kaptam sajat lakast 28 evesen, de elotte 20 eves korom ota alberletben eltem, mert volt igenyem a kulon eletre, valahogy nem vagytam mar arra, hogy anya rakja le elem a vacsorat es azon vitazzunk, agynemuket vagy fekete ruhakat mossunk aznap.

Kerestem annyit, hogy az alberlet mellett maradjon meg nemi penz szorakozasra is es felrerakni is, annyi volt a titok, hogy ha mar elotte otthon laktam, nem kellett SOS azonnal melo, megvartam, amig talalok egy normalisan fizetot es alberletbol is olyat kerestem, ami jo arban volt. Igen, ma mar dragabbak, de ma mar ugyanaz a melo amit akkor csinaltam is jobban fizet.

Valahogy az osszes 25-30 kozotti ismerosom meg tudja oldani, hogy ne az anyja nyakan lakjon, bar ehhez hozzatartozik, hogy a tobbseguk videkrol koltozott Budapestre, tehat a szulok nincsenek is itt.

Van olyan ismerosom is, egy par, akik ketten egyutt netto 1 milliot keresnek szaros gyari melokkal es konkretan jobban elnek, mint en. (Ejszakasok, ez egy dolog + az egyikuk cege +60 ezret fizet egy hetvegi tulorara.)

Vannak szar melok es nem fizet minden ceg jol egyaltalan. De en valahogy ugy latom, aki akarja, az megtalalja a normalis lehetosegeket. Ha helyben nincs melo, lehet koltozni, ha anyadnal laksz, a minimalberbol is tudni kene ennyit felrerakni, ami fedez egy koltozest. Olyan nem kell, aki csak ul a nyomorban es azt nezi, mi az, amit nem lehet.

2023. jan. 25. 11:30
 25/40 anonim ***** válasza:
83%

10.

Pláne, hogy ezek általában FÉRFI válaszolók, akik trollkodásból nőknek adják ki magukat, mert ebben van az igazi provokációs lehetőség, úgyis lesz legalább 1 incel, aki kardot ránt ellene.

2023. jan. 25. 11:37
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
20-as, nem elítélendő, simán más az életünk. Mást láttunk otthon, más hátizsákkal indultunk el az életbe. Ez soha nem arról szól, hogy elítélendő, csak hogy párkapcsolatra, nem ilyen embert keresek.
2023. jan. 25. 11:40
 27/40 anonim ***** válasza:
19%

Szóval akkor nálad csak a jómódú csávók jöhetnek szóba, akinek az anyjaek tudják nyomi a srácot. GG

Az átlag családokban nem nagyon tudják szponzorálni a gyereket, csak ha egyke. Én bárhogy nézem, körülöttem az átlag anyagi helyzetu csavok szenvednek a saját lakás vagy ház témával. Albérletbe menni nem nagy cucc, bárki megtudja lépni, utána abból kiszakadni már viszont nehezebb.

2023. jan. 25. 11:52
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet egyfajta szponzoralas, hogy ha mar otthon lakik, akkor nem veszik el a szulok a fizeteset es ebben az esetben onerore mar ossze tudott volna gyujteni eleg penzt az evek alatt. Ok, a kerdesbol nem derul ki az illeto kora, de szerintem vehetjuk ugy, hogy nem 20 eves, akkor meg nem annyira tema ez, hogy ki hol lakik.
2023. jan. 25. 11:55
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Nálam egyik sem feltétlen kuka, de lehet az. Kövérség: az efolyós típusú nagyon hájas kövérség már taszít. Kisebb túlsúly, dadbod, pocak még oké (ha neki is oké, hogy én sem vagyok világszép nádszálkiasszony).

Mamahotel, kevés nettó: körülményektől függ. Ha olyan szinten hotelezik anyunál, hogy még ki is van szolgálva meglett felnőtt ember létére, az kuka. Azért az rettenetesen lelombozó nekem, ha semmi önállóság, önellátás nincs az emberünkben, és anyuci főz, mos, takarít rá. Kevés nettó: ha csak a szállást kapja a szüleitől, amúgy eltartja magát, nem lejmol mástól pénzt, normális pénzügyi kultúrája van, és mondjuk havi 1 programra a saját részét ki tudja fizetni, rendben van. Ha még anyuci vagy más rokon vagy haver tartja is ki, ha velem akarja magát kitartatni, ha a kevés pénzét is elszórja cigire meg sörre, ha az a kilátás, hogy poshadhatunk egymás mellett a tévé előtt minden este, mert havi 1 mozira nem tudja vagy akarja kifizetni a saját részét, ez kizáró ok. Ja, és ebben az esetben azért legyen igénye arra, hogy belátható időn belül összeköltözzön velem, nem az anyjánál.

2023. jan. 25. 12:30
 30/40 Mathus ***** válasza:
66%
#24: most már kvára nem ez van amit írsz. én nappali mellett dolgoztam és lakást béreltünk ketten, meg egy év munka után dolgozói hitelből vettem egy panelt. de ez 2005-ben volt. a kétezres évek eleje volt a utolsó időszak, amikor a nullából indulva pár év alatt összeraktad a pecót így-úgy. a régi sztorikat ráhúzni 2023-ra, az nagyon nem a valóság.
2023. jan. 25. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!