Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 - A valóságban inkább ilyenek akarnak lenni. Én tényleg ilyen elkurt nőkkel nem találkoztam mint akik itt írkálnak, pedig az összes exem aki az elmúlt években volt az diplomás és értelmes nő volt. Ezeknek a véleményére nem kell adni, valszeg a legalja csúnya, dagadt csajok írkáljak bánatukba az álmaikat.
2023. jan. 25. 09:58
12/40 anonim válasza:
11. Csak íronia volt a 10es válaszom.
2023. jan. 25. 10:02
13/40 anonim válasza:
Mindkettő kizáró.
Én formában vagyok, és nem anyámnál lakom, ezért úgy gondolom, hogy elvárható a másik irányból is ez.
28n
2023. jan. 25. 10:08
14/40 anonim válasza:
Azért itt többmindentől függ a dolog.
1. Hány éves? Huszon pár évesen nem gáz ha még otthon lakik. Igaz most a 25 év alattiak hogy adómentesek, igy csak akkor kereshet ennyit ha mellette tanul, és nem teljes az állás. Ha most végzett, de még 25-27 éves, az még belefér.
2 Mennyire dagadt? Van egy kis pocakja, kicsit husibb, van rajta 5-10 kg plusz, vagy 100 kg plusz. Nagyon nem mindegy.
2023. jan. 25. 10:09
15/40 anonim válasza:
Kb mindkettő..
De mindkét dolgon lehet változtatni.
2023. jan. 25. 10:20
16/40 anonim válasza:
Azért én megnézném hogy melyik nő tud venni mondjuk Budapesten vagy egy nagyobb városban egy lakást a 30as évei előtt (vagy után) segítség nélkül. Már mucsarocsogen is 25 Misi egy lakás. Ebből látszik hogy a nagyja kamu az itteni kommenteknek, ha valaki benne van ebben a dologban akkor az tudja hogy milyen költségei vannak ennek a projektnek. (Pl én) Megsúgom, pl egy 10 misi hitelhez is legalább 450-500as nettó kell ha úgy akarod fizetni hogy 15 év alatt visszaperkald és mellette meg tudj is valamennyire elni vagy spórolni. 10 misi pedig semmire nem elég, kivéve ha jó bizniszt tudsz csinálni. 25-30 évesen segítség nelkul elég kicsi az esélye annak hogy neked ennyi pénzed lesz megtakaritaskent. Ennyit 100% biztos vagyok benne hogy az itt kommentelők 90%a nem keres meg nettoba.
2023. jan. 25. 10:21
17/40 anonim válasza:
Mivel nőként én mindkét feltételnek megfelelek, ezért egyik sem elfogadható. Sem az elhízottság, sem a mamahotel.
Mamahotel esetén nem is a saját lakás hiánya a taszító, hanem az, hogy nem tud leválni. Miért nem költözik össze haverokkal, ismerősökkel albérletbe? Arra sem telik? Miért olyan alacsony a végzettsége, hogy nem talál normálisabb állást? Iskolai végzettség hiánya nálam szintén kizáró ok.
Ezek nem olyan adottságok, amin ne lehetne változtatni.
2023. jan. 25. 10:54
18/40 anonim válasza:
De ki mondta, hogy segítség nélkül? Lehetnek az embernek szülei, akik pont azért szedték össze a pénzt, hogy ne éljen a gyerek otthon 30 évesen.
2023. jan. 25. 10:54
19/40 anonim válasza:
Kétlem, hogy a kérdező "dagadt testalkatú" nőt keres.
2023. jan. 25. 11:00
20/40 anonim válasza:
18, és akinek nem tudtak félretenni a szülei? Mert nekem nem tudnak adni pénzt, mivel nincs. 28 évesen otthon lakok, levelezon megy az egyetem és évek óta egy munkahelyen vagyok. Megkeresem a 400-450ezret nettoba , ami diploma után meg több lesz, és 1-2 éven belül lesz egy kis lakásom aminek a nagyja önerő lesz, van egy 2 misis autóm és jó pár drága ingosagom amiken nincs hitel. En is elintelendo vagyok mert otthon lakok és inkább sporolok ahelyett hogy nagymenot játszak és más zsebet tömjem penzzel csak hogy elmondhassam hogy egyedül elek? Gyerekek ne vicceljünk már, miert ítélkezunk adatok alapján ahelyett hogy meg ismernénk a másikat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!