Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet követni valakit az utcán aki tetszik? Hogy leszólítsam?
A kamukérdések kamukérdése...
Maximum álmodban szexeltél vele és most kivetíted a vágyaidat a valóságba. Nyugodtan kövesd csak maximum elvisz a rendőrség. Bizotsan megéri.
Tudod ha ismersz valakit és akarsz tőle valamit, akkor az a módja a kapcsolattartásnak, hogy ráírsz, esetleg felhívod, hogy te többet szeretnél tőle vagy csak simán érdeklődsz a hogyléte felől, esetleg találkozót kezdeményezel. Ha nem válaszol akkor az egy egyértelmű jelzés, hogy nem akar tőled semmit, ezt te elfogadod (normális esetben) és továbblépsz.
06:32
Igen szexeltem vele és nála is aludtam. Pont ezért kezdtem vonzódni hozzá. De 2 találka után megmondta nem akar folytatást. Ráírnék érdeklődni a hogyléte felől, de nem válaszol. Te egy félős bexari nő lehetsz aki rendőrséggel ijeszteget. XD
"Akkor minek szexelt velem? Állandóan váltogatja a partnereit."
EZ nem jogosít fel téged most semmire. Ha nem tűnt volna fel neked, most semmit nem akar tőled.
"Ráírnék érdeklődni a hogyléte felől, de nem válaszol."
Akkor erről ennyit, hagyd békén, ez egy jelzés, hogy kißaßottul nem akar tőled semmit.
"Te egy félős bexari nő lehetsz aki rendőrséggel ijeszteget. XD"
Se nő, sem beszari nem vagyok. De a hozzádhasonlókat úgy pofánbaßnám, hogy kiköpnéd a fogaid te kretén. Ne zaklass és ne kövess random nőket az utcán, mert lehet tényleg valaki rosszba botlasz aki nem fog sajnálni egy pár ütést tőled idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!