Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki írásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki írásban jobban szeret ismerkedni mint hívásban?

Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én. Utálok telefonálni, vagy írásban ismerkedem, vagy élőben. Csak akkor telefonálok ha valakit már régóta ismerek.

(Nem kérek privátot.)

2023. jan. 24. 18:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki a franc ismerkedik hívásban? Milyen helyzetben?
2023. jan. 24. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is. Utálok telefonálgatni
2023. jan. 24. 18:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálok telefonálni, de bizarrul hangzik, hogy egy idegennel telefonon ismerkedjek.

Mondjuk gépen inkább el tudom képzelni, de én eleve a meló miatt majdnem állandóan hívásban vagyok a gépen a főnökömmel, úgyhogy végül is egy férfival is tudnék így beszélgetni.

2023. jan. 24. 18:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanolyan vagyok, mint az egyes, kiegészítve azzal, hogy közeleikkel is csak akkor legyen telefon, ha valóban szükséges, sürgős.

2-es: Van olyan, aki utál pötyögni, de kommunikálni szeret, és így kényelmesebb neki.

2023. jan. 24. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Utàlok telefonàlni. Leírva könnyebben megy.
2023. jan. 24. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Akivel tartalmatlan beszélgetni azokkal szoktam csak irasban.

De akikkel milliot beszélunk inkabn a videocset mert szóban 5 perc alatt millio mindent meglehet beszelni irásban meg potyogni oda vissza kinlassu lenne.

2023. jan. 24. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Írásban inkább, ott alaposabban, pontosabb van időm kifejteni a gondolataim, nincs oly mértékű érzelmi befolyásolás.
2023. jan. 24. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. (F!)
2023. jan. 24. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Írkálás közben tud mást is csinálni az ember, 2 üzenet között mondjuk halad a dolgaival, nincs monitor elé vagy telefonhoz kötve.

Hívás közben meg csak telik az idő, engem frusztrálna, hogy el sem tudok mozdulni, nincs szabad kezem és nem haladok semmivel.

2023. jan. 24. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!