Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női duma hogy “elég ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női duma hogy “elég ha a férfi önálló”?

Figyelt kérdés

Az nem arról szól hogy János 300 nettót kétes egy gyárban és albérletben lakik?

Hanem hogy saját lakás.autó és milliós fizu = önálló férfi (nő szájából)

2023. jan. 24. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy lekoptató szöveg is lehet a nyomikhoz
2023. jan. 24. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jah...ez lehet, hogy azt helyettesíti...hogy bocs de nem tetszel...
2023. jan. 24. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Őrület, hogy nem unjátok meg napi 20x kiírni ugyanazt... Fel sem merült soha, hogy felkeress egy pszichiátert?
2023. jan. 24. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, ha alfaként utánuk fütyülök, akkor nem nézik, hogy önellátó vagyok vagy sem!
2023. jan. 24. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mond ilyet, hogy eleg, ha onallo es az egvilagon semmi mas kriteriumnak nem kell megfelelnie.
2023. jan. 24. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
5-ös, nem értetted meg a kérdés lényegét. Szokásos nőket provokáló kérdés, minden nő aranyásó, extrákat vár el alapként, és az önálló férfi a nők szájából azt jelenti, hogy kőgazdag. A kérdező egy szerencsétlen lúzer lehet, aki azt hiszi, azért nem kell, mert nem milliomos, és túl nagy minden nő elvárása. Holott valószínűleg azért, mert megkeseredett, és nyavalyog csak.
2023. jan. 24. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én pl. szoktam ilyet mondani, és nálam nem jelenti a saját lakást, menő kocsit, milliós fizetést. Exem anyjával lakott, amikor megismertem, kocsija nem is volt, mégis önellátó volt, és nekem ennyi elég volt (nyilván külsőre tetszett, személyiségre passzoltunk stb.).
2023. jan. 24. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, nektek bármit lehet írni nem fogjátok fel.
2023. jan. 24. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
Namost ez az "önálló" az azt takarja, hogy legyen lakás, kocsi. Ugyanúgy, ahogy a "húde cuki" azt takarja, hogy "nézzed már neki/a szüleinek mennyi pénze van". Tudni kell olvasni a sorok között.
2023. jan. 24. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Az önállónál én azt tapasztaltam leginkább, hogy a lényeg, hogy ne lakj otthon a szüleiddel.

Az, hogy albérlet vagy saját lakás az nem számít.

2023. jan. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!