Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látta, de nem ír. Miért?

Figyelt kérdés
Egyre-másra futok össze olyan csajokkal, akikkel bár megbeszéljük a rendszeres csetelést, napi 2-3 üzenetváltásnál nem jutunk előrébb. Amikor ráírok, pár percen belül azt jelzi, hogy olvasta, de válasz jó ha 2-3 rákérdezés és óra után érkezik. A "miért" kérdés leginkább az, hogy nincs ideje. Oké mondom, de mégis elolvasta, egy "OK" pedig 2 másodperc. Erre már nincs válasz csak durcáskodás, meg fenyegetés, hogy ha nem tetszik, keressek mást. A baj, hogy mindenki más szinte ilyen. Mármint a csajok.
2023. jan. 24. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de nálam is van sokszor, hogy ír valaki, olvasom és később reagálok.

Ez azért van, mert egy "hogy vagy?" kérdés általában nem annyi, hogy 5mp alatt válaszolok és csinálom a dolgom, hanem egy hosszabb beszélgetés sejthető belőle.

Én szoktam jókat beszélgetni csajokkal, több platformon is, mindenki válaszol amikor válaszol.

Van olyan is amikor épp valakivel mikrofonozok gép előtt, megnézem ha ír valaki valamit, de nem reagálok, csak ha fontos. Ilyenkor arra fókuszálok akivel beszélek, de attól még lehet valami fontosat ír valaki közben.

2023. jan. 24. 09:46
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Hát figyelj, ha pl. olyan a munkája, nem tud egész nap chatelni. Én is csak van, hogy ránézek, mit írtak nekem, de később tudok válaszolni.
2023. jan. 24. 09:47
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Ok
2023. jan. 24. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
21%

Mert leszarják.

Ők csak valaki olyat keresnek aki chaten vagy szórakoztatja őket, vagy az egojukat fényesíti.

Te ezt nem teljesítetted innentől tojnak rád.

2023. jan. 24. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, ez az egyik rákja a mostani világnak. Ha nem létezne ez a mikor látta kijelzés, több kapcsolat lenne. Nem bukna el ilyen fszságokon, hogy be akarjuk osztani a másik privát idejét.
2023. jan. 24. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Én offoltam már emiatt pasit, mármint amiatt hogy ezzel zaklatott, hogy “de ha láttad miért nem írsz vissza”, baszki mert nincs időm rá? Elolvasni volt, de mivan ha szeretnék időt szánni és normális választ írni , nem csak odahányni valamit hogy a másik megnyugodjon?
2023. jan. 24. 10:24
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

" Oké mondom, de mégis elolvasta, egy "OK" pedig 2 másodperc. "

Akkor meg jön az, hogy miért csak félvállról válaszol. Keress magadnak elfoglaltságot, ne mástól várd, hogy szórakoztasson egésznap.

2023. jan. 24. 10:42
 8/15 anonim ***** válasza:
27%
Jah...időt szánni, normális választ írni...? Ebből születnek az "ok", "majd holnap válaszolok, nagyon fáradt vagyok" stb...ezt te sem gondoltad komolyan, ez full kamu válasz.
2023. jan. 24. 10:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
De jó volt régen, amikor se laptop, se tablet, sok helyen vezetékes telefon nem volt (fülkéből hívott fel az aktuális pasim), mennyivel nyugodtabb világ volt.Ha valakivel 1 hét múlvára beszéltünk meg talit, az ott volt, nem dobott sms-t az utolsó pillanatban, hogy bocsi mégse, ahol az adott szó, adott szó volt...
2023. jan. 24. 10:44
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Én küldtem már el pi..ba pasit, mert nem volt képes megérteni, hogy napközben(annak idején egyetemi előadások, szemináriumok alatt, a tanár orra előtt... majd munka közben) nem tudok vele cseverészni, és ne írogasson állandóan üzeneteket. Borzasztó idegesítő dolog, és rohadt kiábrándító, ha valaki ekkora ragacs!
2023. jan. 24. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!