Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Számotokra az hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra az hátrányt jelent ha egy nő jóval fiatalabbnak néz ki? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Nem vagyok idős, 22 vagyok, de jóval fiatalabbnak nézek ki. A múltkor is valaki középiskolásnak nézett, pedig már van egy alapdiplomám (1 éve diplomáztam) és mesteren is már utolsó éves vagyok. Viszont rendszeresen kb. 16-17nek néznek, amit én egyelőre eddig hátrányként élek meg. Középiskolás lányok meg sok esetben már 25nek néznek ki.

Persze majd 40 évesen örülök neki. :D

Hátránnyal indulnak azok a lányok akik fiatalnak/fiatalabbnak tűnnek/néznek ki?

2023. jan. 23. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En 27 evesen ugy nezek ki min 20-22F.

Emellett egeszsegre nagyon odafigyelek, talan ezert vagyok fiatalos :) ja es laza ruhat hordok

2023. jan. 23. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, nekem tetszene egy ilyen nő.
2023. jan. 23. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de nem tapasztaltam, hogy ez hátrány lenne. Okozott mondjuk már olyan vicces szituációt, hogy egy srác bepróbálkozott nálam az utcán, aztán kiderült, hogy ő végzős a gimiben. Jól meglepődött, mikor mondtam, hogy én már az egyetemmel is végeztem. A mesterképzéssel is. De nem volt gáz, viccelődött vele, hogy milyen jól tartom magam és ennyi.

Most 26 éves vagyok, még mindig előfordul néha, hogy 18 körülinek néznek, de szerencsére most már inkább 20-22 évesnek tippelnek. De így sem érzem, hogy ne vennének komolyan vagy lenéznének. Szóval én nem érzem hátránynak, később meg gondolom egyre inkább előnyös lesz. Anyukám is simán letagadhatna 10 évet, annyi idősen meg nagyon fogok neki örülni én is, hogy még mindig fiatalos a külsőm.

2023. jan. 23. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
31 leszek, múltkor elkérték a dohányboltban a személyim. 🙄 Pici vagyok, vékony és a stílusom is fiatalos, kislányos hétköznapokon.
2023. jan. 24. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!