Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Számotokra az hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra az hátrányt jelent ha egy nő jóval fiatalabbnak néz ki? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Nem vagyok idős, 22 vagyok, de jóval fiatalabbnak nézek ki. A múltkor is valaki középiskolásnak nézett, pedig már van egy alapdiplomám (1 éve diplomáztam) és mesteren is már utolsó éves vagyok. Viszont rendszeresen kb. 16-17nek néznek, amit én egyelőre eddig hátrányként élek meg. Középiskolás lányok meg sok esetben már 25nek néznek ki.

Persze majd 40 évesen örülök neki. :D

Hátránnyal indulnak azok a lányok akik fiatalnak/fiatalabbnak tűnnek/néznek ki?

2023. jan. 23. 18:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
16-17-nek? LEGJOBB!!!! Nyami!
2023. jan. 23. 18:18
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Dárdára veled :DD
2023. jan. 23. 18:19
 3/14 anonim válasza:
0%

Abszolúte nem. Én is szívesen bevállalnék 1 ilyen nőt.

Én férfiként hasonló helyzetben vagyok. Mindenki fiatalabbnak néz pár ével.

A férfiak a fiatalabb nőket szeretik.

2023. jan. 23. 18:21
 4/14 A kérdező kommentje:

#3 az oké, meg nem akarom eljátszani a matuzsálemet csak emiatt többször is (pl.: egy boltban, étteremben, kávézóan stb.) láthatóan lenéztek, lekezelőek voltak. Lehet csak én gondolom, hogy a vélt életkorom miatt, lehet a valóságban amúgy is olyanok az adott emberek.

Csak emiatt sokszor azt érzem nem vesznek komolyan, gyereknek néznek/gyerekebbnek mint ami vagyok.

2023. jan. 23. 18:24
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

4.

És kinek akarsz megfelelni/tetszeni? A pasidnak, vagy idegeneknek?

A pasik imádják a kis finomságokat.

2023. jan. 23. 18:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Kezdetben mindenki idegen:)
2023. jan. 23. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Hátrány lehet vigyázz ezzel. Ha össze is jössz idősebbel, egy idő után az évszám fog számítani nem a kinézet, neked egy kicsit így nehezebb párt találni, de ha találsz egy véglegeset és együtt éltek családban, később jól fog jönni :)
2023. jan. 23. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
jav. Ha össze is jössz olyannal aki fiatalt keres kinézet alapján, esetleg nem ugyanott tartotok az életben.
2023. jan. 23. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanez vagyok. Általában 17-19 körülire tippelnek (26 vagyok)
2023. jan. 23. 18:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez. Nemrég töltöttem a 30-at és 23-nak néznek. Régen nagyon zavart, de mostmár örülök neki. Nálunk a családban a nők, mindig fiatalabbaknak néznek ki az igazi koruknál. Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább ez, minthogy idősebbnek nézzek ki.
2023. jan. 23. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!