Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnak a férfiak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak a férfiak olyan nőkkel lenni, akihez nem vonzódnak?

Figyelt kérdés
43 éves leszek lassan és csak egyszer volt barátnőm. Egyszer kétszer próbáltam leadni az igényeket de utána úgy nem volt érdekes a nő inkább tvztem otthon minthogy találkozzak vele...rájöttem inkább vagyok egyedül minthogy lejjebb adjam az igényeket...számomra hihetetlen sok férfi miért adja le az igényeket?
2023. jan. 23. 06:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Kényszerből, mivel a nők csak náluk jobb kategóriájú férfiakkal hajlandók szóba állni.
2023. jan. 23. 08:00
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Miért lett ez a kérdés is egy incel nyivàkolás? Kit érdekel?
2023. jan. 23. 08:09
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

Ha neked nem lenne problema az egyeduli elet, akkor nem tettel volna fel a kerdest!

De megis rinyalsz mint egy kispunci. Ha neked nem zavar, akkor kit erdekel?

2023. jan. 23. 08:53
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Barátnő: ingyen p*na. Ha nem is tetszik, de legalább van. Te azt hitted hogy minden kapcsolat a full-full szerelemről szól?
2023. jan. 23. 09:25
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Megtaláljá ka másikban azt ami vonzza őket, vagy csak együtt vannak szükségből, megszokásból, esetleg együtt vannak, de undorodnak egymástól, szintén megszokásból, vagy valamilyen közös dolog miatt (pl. hitel, gyerek stb).

Amikor megismertem exemet, nem tetszett különösebben, nem tartottam annyira szépnek vagy érdekesnek, hogy összejöjjek vele vagy akarjak bármit is tőle. Ő jött oda hozzám, ő akart tőlem jobba nvalamit, de aztán úgy voltam vele, hogy beszélgetünk, találkozunk párszor, aztán hátha lesz a dologból valami. És érdekes módon lett. Kiderült, hogy volt sok közös dolgunk, jól megvoltunk egymással és egyre inkább elkezdtem szépnek (amúgy nem volt csúnya, inkább csak átlagos) látni külsőre is és egyre jobban vonzott mindene. Nem volt különösebben semmilyen olyan külső tulajdonsága ami akár csak átlagon felüli lett volna, de valahogy az összekép mégis elkezdett tetszeni. Szerintem ez elég sokaknál történhet így, hogy a közös "történelem", a személyiség és a fizikai közelség előbb utóbb kialakít egyfajta vonzalmat két olyan ember között is akik amúgy nem biztos hogy a másikat keresnék párkapcsolatra.

2023. jan. 23. 09:51
 16/25 anonim ***** válasza:
34%
Volt jó pár lány aki nagyon tetszett, jó lett volna velük összejönni. Ők ezt nem így gondolták velem szemben. Aztán volt pár lány, aki velem akart lenni, én meg nem. Aztán volt amikor mégis összejöttem olyanokkal akik annyira nem tetszettek, így lett kapcsolatom, normális, rendes voltam velük, de egyáltalán nem volt semmi extra érzésem, szexuálisan sem voltak olyanok akikre bármikor ráugrottam volna. Sajnos nem is jött meg az áttörés, így szakítás lett belőle. Aztán visszafelé is éreztem amikor nem rajongtak értem, én tepertem, de sok viszonzást nem kaptam. Ebből is szakítás lett. Jelenleg már házas vagyok, de nem mondanám hogy ez is szerelemből jött volna létre, de itt már mindketten tudatosak vagyunk. Jó család, jó egzisztencia, odafigyelés a dolgainkra. Nekem ez már BŐVEN megfelel! Nem én vagyok a feleségem álompasija, ő ezt már többször is mondta, külsőleg teljesen más típus jön be neki. Ez érezhető is a szexben, ugyanis ha én nem firtatom a dolgot, akkor sosem lenne. Én elfogadtam hogy vagy maradok örökké agglegény, vagy így élek.
2023. jan. 23. 10:05
 17/25 anonim ***** válasza:
36%

"Barátnő: ingyen p*na."

A hét vicce :DDD Egy barátnő fenntartása sokkal többe kerül, mint mondjuk hetente egy prosti.

2023. jan. 23. 10:21
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
17. Értsd úgy, hogy kéznél van, és nem kell a szexért fizetni. Egyébként egy átlag barátnő nem emészt fel sok pénzt. Annyira nem jó, annyira nem tetszik, de van kit dugni.
2023. jan. 23. 10:32
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
Fúú, ezt a fogyasztói dumát, hányinger!!!
2023. jan. 23. 10:34
 20/25 anonim ***** válasza:
55%
19. Miért? Te mit gondoltál? Majd jusson eszedbe amikor elválsz. Vagy tekints a válási statisztikákra, vagy kérdezz meg elvált nőket hogy mi is a valóság! Szerinted minden férfinak az álmai nője lesz a felesége vagy a barátnője? Te mindig a legjobb munkahelyen dolgozol, a legjobb kajákat eszed, a legjobb autód vagy lakásod van? A legjobb ruhákban jársz? Miben lennének mások a párkapcsolatok is?
2023. jan. 23. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!