Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szóltok hozzá, hogy az általatok sztárolt Dicaprio minden nővel szakit max 25 éves koráig ellenére annak, hogy milyen öreg már?

2023. jan. 22. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg a kérdező 40 felé lehet, és 20 éve beakadt nála a lemez.

2023. jan. 22. 23:50
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

51

Egyértelműen látszik, hogy nektek azért nincs nőtök és nem is lesz, mert sötétebbek vagytok a fekete éjszakánál is.

2023. jan. 22. 23:51
 53/63 anonim ***** válasza:
2%

53.

Ne zavarjon hogy kognitív disszonanciába kerültél saját magaddal!

2023. jan. 22. 23:52
 54/63 anonim ***** válasza:
93%
A Henry Cavill féle arcok miatt kezdtek el az emberek szobrászkodni.
2023. jan. 23. 00:00
 55/63 anonim ***** válasza:
93%
Én 14 voltam amikor Leo berobbant és híres lett. Emlékszem nekem már akkor se tetszett, de a lányok többségének igen. Sose értettem. Nekem a fiatal tom cruise tetszett, fiatalon még jól nézett ki. Ma meg Timothee Chalamet tetszik, de csak arcra. Életemben nem láttam még olyan szép férfi arcot, mint az övé. Hol van Leo hozzá képest arcra? Sehol.
2023. jan. 23. 00:23
 56/63 anonim ***** válasza:
7%
Érdekes ez az egész... a Facebook-on tele van ítélkező kommenttel a nők részéről a téma. Itt viszont senkit nem érdekel állítólag.
2023. jan. 23. 03:01
 57/63 anonim ***** válasza:
94%
Dicaprio al annak marketing erteke miatt vannak egyutt. Nem szerelem. Sot sokszor csak megrendezett a cimlapok miatt mahd par honap utan "szakitanak". Dicaprionak kell a reklam hogy o meg sarmos, megkaphat jopasis filmszerepeket, a 25 eves csajszi meg egybol vilaghirt kap.
2023. jan. 23. 06:04
 58/63 anonim ***** válasza:
94%

#60:

De miért kéne érdekelnie???

Di Caprio egy mozisztár, akiről semmit se tudok, nem is ismerem, az életben nem fogok vele találkozni, és a Titanicban örökké 23 éves lesz. Nekem ő ugyanolyan virtuális, mint egy rajzfilm figura, vagy egy pc játék karaktere. Csak pár pixel a képernyőn és semmi több. Miért kéne, hogy bármilyen érzelmet keltsen bennem a magánélete? Komolyan nem értem.

Másrészt meg leírtuk, hogy mint színészt kedveljük, elismerjük, ezen meg nem változtat a magánélete.

A feminista élharcosok is tojnak rá magasról. A csajai bőven nagykorúak és nagyon is jól tudják, hogy mit csinálnak. Kölcsönösen kihasználják egymást, és még az se kizárt, hogy az alatt a pár hónap alatt jól is érzik magukat. Nem ártanak vele senkinek.

Di Caprio meg évek óta nem játszott szívtipró szépfiút, tisztes családapát, nem szerepel gyerekműsorban, szóval a karaktergyilkosság is kizárt. Jó sokan űznek viccet belőle, hogy van olyan joghurt hátul a hűtőben, ami di Caprionak már túlkoros lenne. Ezenkívül milyen érzelmet keltsen bennem, hogy a világ màsik felén mit csinál egy vadidegen?

2023. jan. 23. 06:15
 59/63 anonim ***** válasza:
94%
Majd csak túlélem valahogyan 🤣
2023. jan. 23. 06:55
 60/63 anonim ***** válasza:
92%

Sose sztároltam :-D

És abszolút nem érdekel kivel kavar, nem is tudom, nem figyelem

2023. jan. 23. 08:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!