Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szóltok hozzá, hogy az általatok sztárolt Dicaprio minden nővel szakit max 25 éves koráig ellenére annak, hogy milyen öreg már?

2023. jan. 22. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
92%

Cillian Murphy & Tom Hardy, yes please.

És az ő fejük nem lett kalács. (Tökéletes hasonlat.)

2023. jan. 22. 23:13
 42/63 anonim ***** válasza:
2%
De rakattantatok csajok a végén még ma összejön a 100 hsz a szerelmetekre.
2023. jan. 22. 23:19
 43/63 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintem mar Chris es Benedict is regiek"

Persze, hogy azok, de még odáig sem jutottak el fejben ezek a díszpintyek. Konkrétan olyan fazonokat hoznak fel, akik akkor voltak menők, mikor még Westlife poszterek voltak a falamon, Atarin játszottunk a húgommal, és Spice Girls nyalókás matricákat cserélgettünk.

2023. jan. 22. 23:19
 44/63 anonim ***** válasza:
90%

Külsőre a Titanicban volt a csúcson, 23 évesen. Lányosan finom arc és testalkat, sima bőr, szép mosoly, szép szemek. De már el tudta játszani hitelesen a csábítót. (Igazából már a Napfény ízében is, ahol pont egy meleget játszik.)

97-ben jött ki a film, és való igaz, hogy a tinilányok kedvence lett L.d.C.

Ha megnézed, hogy milyen fiúkákból lesz a gimis korosztály kedvence, ők valahogy mindig az ilyen finom, karcsú, repdeső hajú szépfiúk, akik szinte változatlanul, smink nélkül tudnának játszani női szerepet. Johnny Depp, Brad Pitt, Justin Bieber, és az összes fiúcsapat az East17-től a Kpopig. Akiben nincs elég tehetség, annak oda a karriere, amint meglátszik a borostája.

De most ugyebár az a kérdés, hogy egy átlagos magyar nő, aki legjobb esetben is maximum a mozivásznon látja, mit szól, hogy 25 alatti csajai vannak. És senki se akar eret vágni, ami egyeseknek hihetetlen.

Amúgy csatlakozok: akkor se tetszett, mikor mindketten fiatalok voltunk.

2023. jan. 22. 23:20
 45/63 anonim ***** válasza:
94%
Láthatóan 46 te egyedül jobban beindulsz rá, mint az itt válaszoló összes nő együttesen. 🤦🏻‍♀️
2023. jan. 22. 23:22
 46/63 anonim ***** válasza:
90%

Belőlem nem vált ki semmit DiCaprio MA.

Amikor 21-22 éves voltam (8-9 éve) meg voltam bolondulva érte, de azóta felnőttem, és nem lennék vele.

Szóval nem egy életre tervezne vele senki, szerintem.

2023. jan. 22. 23:30
 47/63 anonim ***** válasza:
6%
Eléggé minősíti az itteni nőket hogy ha egy 30 éves pali kiírja hogy 22 éves barátnőt szeretne mindenki fújjozik de a 48 éves leonardócskánál ez nem okoz gondot még az őt állítólag nem szerető nők is szemet hunynak!
2023. jan. 22. 23:41
 48/63 anonim ***** válasza:
96%

Most Henry Cavill, szerintem a Vajákot a többség csak miatta nézi. Ő például az a tipikus férfiasan szép férfi. Arcra és testre is tízpontos, szerintem.

Azt nem tudom, hogy épp ki a tinilányok kedvence.

2023. jan. 22. 23:44
 49/63 anonim ***** válasza:
95%

Úgy beszélsz róla, mintha a volt férjünk lenne.

Hidd el, én is örülnék neki, mert nem lenne az életben többé anyagi problémám, de jelenleg ő egy senki. A jelenség undorít, őt meg leszarom.

Mit csináljak, készítsek egy tiktok videót és ranteljek vagy mi?

2023. jan. 22. 23:45
 50/63 anonim ***** válasza:
94%
52 Tenyleg, o eszembe sem jutott. Ra en is siman mondanek 10/10-et. Na, ebbe meg az incelek sem kothetnek bele, mert neki tenyleg chad allkapcsa van, ellenben Leo a puhos apatestevel es a kerek fejevel nem tudom, hogy jut eszukbe, hogy minden no alma lenne XDD
2023. jan. 22. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!