Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szóltok hozzá, hogy az általatok sztárolt Dicaprio minden nővel szakit max 25 éves koráig ellenére annak, hogy milyen öreg már?

2023. jan. 22. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
95%

És mit számít, hogy néhány senkiházi nem hiszi el?

Éld csak ki magad nyugodtan itt, élőben úgysem mernél csesztetni nőket a baromságaiddal, én is simán belekönyökölnék az ilyenbe, ha merne nekem vergődni.

2023. jan. 22. 22:25
 32/63 anonim ***** válasza:
95%
Ti meg mindig nem fogjatok fel, hogy a sztarvilag hogyan mukodik? Ott NEVEKKEL jonnek ossze, a 20 eves modell wannabek hirnevet varnak tole. Elhiheted, egy sem izgul raannyira.
2023. jan. 22. 22:26
 33/63 anonim ***** válasza:
94%

Ő azon kevesek egyike, aki nem azért lett sztár, mert jól néz ki, hanem azért, mert tényleg nagyon jó színész. Nem belé voltak a csajok szerelmesek a Titanic után, hanem a karakterébe.

A kezdő színésznők meg modellek meg igenis azért jönnek vele össze, mert híres és gazdag. Egyik nap a kutya se ismeri őket, aztán lesz egy közös képe di Caprioval, és másnap mindenki az ő fotóira keres rá. Valószínűleg anyagilag is bőven megéri, nem bizsuval fogja kiszúrni a szemét, és nem a mekibe viszi kajálni. Bemutatja másoknak, beviszi az elit rendezvényekre, megismerik a nagykutyák. Elég egy pár szavas szerep egy filmben, és évekig nincs anyagi gondja.

Di Caprio ugródeszka, semmi több. Ha meg esetleg van valami perverzióija, vagy nem áll már a cerka, akkor busásan fizet azért, hogy ez ne is derüljön ki.

Azt meg se kell említeni, hogy azért egy ekkora sztár nem semmi trófea. Még az unokájának is ezzel fog dicsekedni.

2023. jan. 22. 22:43
 34/63 anonim ***** válasza:
95%
Te csak olyan témával foglalkozol, ami szexuálisan izgat?
2023. jan. 22. 22:48
 35/63 anonim ***** válasza:
93%

#36: "Di Caprio ugródeszka, semmi több."

Pontosan. Erre Gisele Bündchen karrieríve a legtökéletesebb példa.

Amúgy a színészi képességei előtt szerintem is le a kalappal, de a szexszimbólummá válásának az okát soha nem voltam képes megfejteni.

2023. jan. 22. 22:50
 36/63 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem szexszimbólum nem volt, inkább "heartthrob", amit meg olyanokra használnak, akiket a tiniknek raktak össze.
2023. jan. 22. 22:53
 37/63 anonim ***** válasza:
95%
Ezek a srácok le vannak ragadva a múltban. Brad Pitt, Leo, ezek mind az én 35 éves vén seggem gyerekkori szerelmei, ha azok voltak. Azóta történt egy Chris Hemsworth, hahó. Még nekem is frissebb rajongásom mondjuk Benedict Cumberbatch. Nem ártana frissíteni a rendszert.
2023. jan. 22. 23:01
 38/63 anonim ***** válasza:
92%
Már a 12 évvel ezelőtti Inception-ban is több olyan színészkollégája volt, akik köröket vertek rá vonzerejüket (jóképűség + sárm) illletően, és tehetségüket illetően sem volt szégyenkeznivalójuk, khm. Persze Dicaprio is nagyot alakított, de nem csak ő. Pl. Marion Cotillard is volt ennyire ütős.
2023. jan. 22. 23:10
 39/63 anonim ***** válasza:
93%
Így van, aki leírja hogy külsőleg, mint férfi nem tartja vonzónak Dicapriot, ellenben a tehetséget a színészetben elismeri az azt jelenti, hogy “rá van izgulva”. Hát persze. Irigylem ezt az egybites logikát”.. Várjunk csak… mégsem.
2023. jan. 22. 23:12
 40/63 anonim ***** válasza:
92%
41 Szerintem mar Chris es Benedict is regiek. De nem tudom most epp ki a meno, egy ideje nem nezek sok nagy filmet. Ja, Jason Momoa ment nagyot meg a Tronok Harca utan az Asszonysutyorgoban, az unatkozo anyukak koreiben XD
2023. jan. 22. 23:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!