Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ismerkedésnél nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ismerkedésnél nálatok mennyire számít a magasság?

Figyelt kérdés

172 centi vagyok és többször is kaptam elutasítást emiatt. Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg ennyire megnehezíti a dolgomat, vagy csak rossz nőkhöz volt szerencsém!

23/F

2023. jan. 22. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Arról nemis beszélve, hogy ha vékony vagy, akkor jobb a szexualitásod is, és a szerszámnak is jó mérete van.

Ha kövér vagy, akkor meg csak éppen éppen himbálódzik ott egy kis bögyörő.

59#

2023. jún. 25. 21:13
 62/64 anonim ***** válasza:
A sportos, izmos meg a kövér nem ugyanaz. 10 kiló zsírt fel lehet szedni pár hónap alatt , izmot meg évek .
2023. jún. 25. 21:45
 63/64 anonim ***** válasza:
Régen számomra fontos volt, hogy a párom magasabb legyen nálam, a férjem mégis alacsonyabb nálam egy öt centivel. :) én olyan 165 cm vagyok, ő 160 körül lehet (nem magyar, és ők lábban mérnek, azt meg mindig lusta voltam átszámolni :'D). Egyébként mostanában egyre több olyan párt látunk az utcán, ahol a lány magasabb, szerintünk kezd egyre gyakoribbá/divatosabbá válni ez a felállás.
2023. jún. 26. 00:21
 64/64 anonim ***** válasza:

A nők átlag magassága növekedett.

Sokszor látni ezért " furcsa" párokat.

Sokszor a nő magasabb mint a férfi.

2023. jún. 26. 00:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!