Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ismerkedésnél nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ismerkedésnél nálatok mennyire számít a magasság?

Figyelt kérdés

172 centi vagyok és többször is kaptam elutasítást emiatt. Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg ennyire megnehezíti a dolgomat, vagy csak rossz nőkhöz volt szerencsém!

23/F

2023. jan. 22. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne is mond 40- eske.

Jól beállított fotók, nagyon sokat tudnak ám szépíteni pozitív irányba.

Én jó pár évvel ezelőtt Nyiregyházára kocsikáztam le, és akiért lementem, else jött a találka helyszinére, jöhettem vissza.

Valahol szemben az emeletes tömb ablakából röhögött szerintem. Nem szabad ilyet csinálni.

Azóta már óvatos vagyok.

2023. jan. 25. 19:37
 42/64 anonim ***** válasza:
77%
Nálam nem lenne esélyed.
2023. jan. 25. 20:58
 43/64 anonim ***** válasza:
39%
170cm nő vagyok, azért nincs esélyed, mert ha össze is jövünk, közben keresgéled az alacsony csajokat. Veletek van a baj, nem velünk nőkkel. Nektek semmi se jó, válogattok, ezért ki iktattam az alacsony pasikat.
2023. jan. 26. 15:52
 44/64 anonim ***** válasza:
97%

43.

Van ilyen is, olyan is. Én 176 centi vagyok, de nem nagyon szeretnék 165-170- nél alacsonyabb nőt.

Aranyosak a 150-160 körüliek, de szerintem egy nőt kifejezetten csinossá tesz a magasság.

Másképp áll rajta a ruha, másképp tud öltözködni.

Nőiesebb, tekintélyesebb a megjelenése.

Én pl a 180 fölötti nőktől már szabályszerűen szinte félek.

Nagyon tetszenek, de szinte berosálok a gatyába ha egy ilyennel találkozok.

Nemtudom miért van ez. 😀🤭

2023. jan. 26. 16:36
 45/64 anonim ***** válasza:
70%

Igény kérdése, egyéni ízlés dolga. Számomra alap dolog, hogy a magas férfiakat tartom vonzónak, 185cm alatt szóba sem jöhet egy randi sem. Az összes exem ekkora vagy magasabb volt 15-20 centivel. A férjem pl 190cm.

Ha egy nő pl alacsony, akkor könnyebb dolga van, nem kell emiatt annyira aggódnia, ezzel nem lesz nagyobb problémája ha egyébként van erre igénye, hogy a párja legalább úgy fél fejjel magasabb legyen. 150-170 cm közt azért több lehetőségük akad.

Én 175cm vagyok nőként, a legtöbb esetben a környezetemben a legtöbb fiúnál, férfinál magasabb voltam, anno suliban az általánosoktól a középiskoláig, és még utána is, majd a munkahelyen is, haveri körben stb. Így nem volt olyan könnyű dolgom. De igenis, igényem van arra, hogy a párom magasabb legyen nálam minimum jó 10centivel. Nem tetszenek az alacsonyabb férfiak, nem tartom őket vonzónak ez van... Ilyen kompromisszumot pedig nem kötnék.

2023. febr. 2. 15:01
 46/64 anonim ***** válasza:
68%
Egyaltalan nem szamit a magassag nekem. Viszont a kompenzalni probalo serult porbafingoktol irtozom. Sok alacsony pasi hamar elfogadta es normalisan viselkedik. Akkor meg szupermodelles is lehetek mellette magassarkuban, bar nem erre utazom.
2023. ápr. 15. 19:56
 47/64 anonim ***** válasza:
Test alkatilag mondjuk meg egy 170-175-180 centi ember is lehet előnyben olyan szempontból, hogy ami rajtuk mondjuk alkattol fuggően 75 kg egy kisportolt, akár kígyúrt test lehet, az egy 190 centis emberen lehet, hogy még bőven vékony,gebe kategória. Csajoknal dettó.
2023. ápr. 16. 07:44
 48/64 anonim ***** válasza:

Ne kelljen hajolgatnom hozzá nagyonkat kétrétgörnyedve xd

ha őneki, pasiként kell jónagyokat hajolgatni hozzám, az még belefér, az még okés;

de én nem szeretnék túl nagyokat hajolgatni csávókhoz.

Mondjuk lefele 4 centiméter belefér még hozzámképest.

Amúgy 174 cm vagyok, egyszer volt egy kb 2 méter magas pasim;jobban meg tudtam volna ölelni, ha alacsonyabb lett volna; mert én alapból álló helyzetben is a szívcsakránkat gondoltam összetapasztani, de elfogadtam őt így, tehát imádtam őt, és így nem zavart, hogy ennyivel magasabb.

Tehát magasabb kábé bármennyivel lehet nálam a pasi, határ a csillagos ég xd ; 4 centinél több-bel ne legyen alacsonyabb.

2023. máj. 5. 22:50
 49/64 anonim ***** válasza:
Ne nézzünk ki egymás mellett bohókásan; ha a csaj nem_annyival magasabb, hogy nagyon DURVÁN szembetűnő; akkor okés, a pasi meg szerintem bármennyivel lehet magasabb. :):)
2023. máj. 5. 23:33
 50/64 anonim ***** válasza:

Velem egy magas srácba szerettem bele a legjobban, neki meg világfájdalma volt, hogy nem magasabb tőlem :)))

(173)

2023. jún. 25. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!