Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ismerkedésnél nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ismerkedésnél nálatok mennyire számít a magasság?

Figyelt kérdés

172 centi vagyok és többször is kaptam elutasítást emiatt. Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg ennyire megnehezíti a dolgomat, vagy csak rossz nőkhöz volt szerencsém!

23/F

2023. jan. 22. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
40%
19. Ez még igaz is lehet, csakhogy a legtöbb nő jóképű férfit szeretne, míg a legtöbb férfi elfogad egy átlagosabb nőt is. Aki valaha életében már ismerkedett online, az tudja, hogy ez így működik.
2023. jan. 22. 15:48
 22/64 anonim ***** válasza:
62%

21

Jajjj, a kis ferdítős mindenedet! 😄

"A nő jóképű férfit szeretne." vs "A legtöbb férfi elfogad egy átlagosabb nőt is."

Nos, a helyzet az, hogy a nők is és a férfiak is vonzó partnert SZERETNÉNEK. Ne tegyünk úgy, mintha a férfiak nem csinos, szép arcú, fiatal és igényes nőre vágynának. Az más kérdés, hogy megkapják-e?

Csakhát fel kell, hogy világosítsalak, az átlagos nőket sem két méteres, görög istenek szokták feleségül venni, ez ilyen. Éppen ezért a legtöbb nő elfogad egy átlagosabb férfit is, különben a népesség döntő többsége szingli lenne.

Szóval annak ellenére, hogy a mondandód két igaz tagmondatból állt, végül egy ordas nagy hazugság keveredett ki belőle.

2023. jan. 22. 16:14
 23/64 anonim ***** válasza:
28%

22. A férfiak sokkal előbb leadják az igényeiket, mert jobban vágynak a szexre. Egy szép nő inkább egyedül marad, minthogy átlagos férfival csináljon bármit, egy jóképű férfi viszont simán elmegy átlagos nővel is.

És ez nem azért van, mert a férfiak köcsögök vagy a nők válogatósak, hanem mert a két nem nem egyforma. Ezt objektíven kell belátni érzelmek bevonása nélkül. A nemek között vannak különbségek, amik megnyilvánulnak a párválasztás és a szexualitás különböző területein.

2023. jan. 22. 16:19
 24/64 anonim ***** válasza:
78%

23

Azt hittem, párkapcsolatról van szó. Nem figyeltem meg, hogy ezen a téren a férfiak jelentősen igénytelenebbek lennének a nőknél. Amerre nézek ebben a világban, átlagos párokat látok...

Ami a szexet illeti, nyilván igazad van. Én legalábbis tuti nem szexelnék egy átlagos vadidegennel, ahhoz bitang jól kell kinézni. Párkapcsolatban viszont átlagos srácokkal voltam, mert (1) a belső értékeik SOKKAL nagyobb súllyal estek latba, (2) én is az átlagosok táborát erősítem.

2023. jan. 22. 16:27
 25/64 anonim ***** válasza:
75%
Rengeteget számít a magasság, ezt kár tagadni. Viszont nem egyforma arányban. Vannak nők akik inkább jönnek össze egy nagyon magas (190+ cm) sráccal, aki kevésbé jóképű, mint egy alacsonyabb (<170cm), de nagyon jóképű sráccal, sokan pedig pont fordítva vannak ezzel. De az is lehet, hogy valakit abszolút nem érdekel a magasság.
2023. jan. 22. 16:27
 26/64 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is számít, hiszen ma már a nők is magasra nőnek. Én 181 cm vagyok, de egy csomó nő az utcán így is magasabb nálam. A barátnőim mindig 150 és 160 cm között voltak, hiszen ők vonzódtak hozzám. Tehát biztos, hogy számít a magasság.
2023. jan. 22. 17:41
 27/64 anonim ***** válasza:
57%
Annyira nem értem ezeket a kérdéseket. Rengeteg alacsonyabb srácot látok nővel. Nekem is volt már nem egy 170 cm magas pasim. Sőt az egyik barátnőm 175 cm körül van, kegyetlen jó testtel, és a pasija alacsonyabb nála. Szóval ha valaki alacsony és nem tud becsajozni, az nem az alacsonysága miatt van. Az fix.
2023. jan. 22. 18:21
 28/64 anonim ***** válasza:
63%

Én 150centis, 45 kilós csajokat keresek, 24 évtől felfelé.

37F,Bp

2023. jan. 22. 18:44
 29/64 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos nagyon számít.

Ma már egy nőnek a kistáskában kötelező kellék a mérőszalag.

Vagy a testmagasságot, vagy az intim méretet mindenképpen lemérik az első randi után a kocsiban.

Ha nincs kocsid, akkor első randi sem lesz.

2023. jan. 23. 21:07
 30/64 anonim ***** válasza:
95%
Nekem számít annyiban, hogy ne legyen extrém, tehát mondjuk 165 cm alatt és 190-195 cm felett. Nyilván nem centivel járkálok, csak mondtam egy számot viszonyításképp. Nem szoktam senkit lemérni.
2023. jan. 23. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!