Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Inkább jönnél össze egy csúnya de nagyon kedves figyelmes hűséges odaadó fiúval vagy egy szép gazdag menő de nagyon bunkó fiúval?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 17:22
A kérdező szavazást indított:
A csúnyábbat válsztanám mert nem a kinézet vagy a pénz számít hanem a kedvesség a szeretet és az odaadás
A szebbet válsztanám mert a külső és a pénz számít
Eggyikkel se jönnék össze
Mindkettővel összejönnék
27 szavazat
1/16 anonim válasza:
Összejönnék a bunkóval, mert én is az vagyok.
2/16 anonim válasza:
Nem csak ez a két véglet van...
4/16 anonim válasza:
Szép tál üres!
Nem olyan szép de tele jó dolgokkal
Nekem az utobbi teljesen megfelel.
Szépség mulandó
5/16 anonim válasza:
Már megint a rendes ronda srác és a bunkó jóképű :D
6/16 anonim válasza:
Olyannal se jönnék össze, aki bunkó, és olyannal se, akihez nem vonzódom, mert csúnyának látom.
Őszintén, te összejönnél olyan nővel, akit csúnyának látsz?
Kinek lenne ez jó?
8/16 anonim válasza:
Tök jó lehet olyan bugyutának lenni, hogy ilyen leegyszeűsített végletekben lássa az ember a világot és az embereket 🥲
10/16 anonim válasza:
Hányszor akarod/akarjátok még kiírni ezt a szánalmas “csúnya, de rohadt kedves vs jóképű, de rohadt bunkó” siralmat? A világ még mindig nem ebből a két végletből áll, egy csúnya pasi is lehet suttyó (ohh hány ilyet ismerek) és a jóképű is lehet rendes. Tényleg ennyire meghaladja némelyek agyi képességeit felfogni, hogy a külső és a jellem között nincsen semmiféle összefüggés…?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!