Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött össze valakinek facebook társkeresőről randi valaha az életben?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 23:12
3/9 anonim válasza:
Egyetlen egy nővel, igen. Szóval ne add fel, valamivel jobb mint a Tinder.
4/9 anonim válasza:
Nem. Mondjuk én vidéki vagyok és 35km-es körre korlátoztam a keresést.
F
5/9 anonim válasza:
Többször leírtam már, de ott ismerkedtem meg a barátommal :)
6/9 anonim válasza:
Igen, de én jóképű vagyok és akárhová (fel)megyek mindig tetszem sokaknak.
7/9 anonim válasza:
Nem. Sőt, még soha nem jött össze egy match. Igaz, férfiként nem vagyok nagy szám...
8/9 anonim válasza:
Igen, 8 hónap szexkapcsolat lett belőle 😊
9/9 anonim válasza:
Én nekem Facebookos társkeresőről 1 db találkozó jött össze egy lánnyal de nem voltunk közös nevezőn. Azóta ritkán vannak matchek de egy jó ideje nincsen. Tavaly még használhatóbb volt év elején most már itt is mindenki az igényei felett keresgél jóval. Badoo-ról és Tinderről még találkozó sem jött össze viszont match van de hiába ha a másik fél nem hajlandó kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!