Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es férfiak! Miért jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiak! Miért jó egyszerre 2-3nőt tartani, mindegyikkel sexelni, utazgatni,mozizni stb..?

Figyelt kérdés
Nőként olyan megalázó ez.. én ha ismerkedem, már az megterhelő,hogy több pasinak irogassak egyszerre. Nemhogy egyszerre többek sexeljek- Az nagyon ritkán fordult elő.
2023. jan. 20. 16:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos sokszor ez a tipus fog meg:-(
2023. jan. 20. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Neked miért jó ezt csinálni egyel? Nekem azért jó ezt csinálni 100-zal.

Miért lenne megalázó, és miért számit, hogy milyen neműnek képzeled magad? Férfi és nő is egyaránt személy, szeret, kapcsolatban van.. és akár szexuális életet folytat. Miért számit, milyen testben vagy? A szeretet végtelen.

Miért számit, hogy te neked mi megterhelő? Nekem nem megterhelő 10 emberrel ismerkedni sem. Neked már egyel is az. Jólvan, ezért nem adunk kést és ollót a kisgyerek kezébe, mert nem tudja mit és hogyan, de a nagykisfiúk és nagykislányok már nem csak annyi önismerettel rendelkeznek, hogy egyetlen egy másik személlyel való ismerkedés kiürítse a forrásukat.

Te mit csinálsz azokkal az emberekkel, akiket szeretsz, akikbe szerelmes vagy? Időt töltesz velük, közös életet élsz velük, programok, mint nálad a mozi. Nos ezért szeretünk...

2023. jan. 20. 20:11
 13/18 A kérdező kommentje:

Utolso:

Ilyen gondolatmenettel,te nemhogy több nőt,de egyet sem tudsz megd*gni.

2023. jan. 20. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Az ilyennel az az igazság h semmibe veszi a nők érzéseit önző és csak kihazsnalja őket. Ha te is csak használni akarod akkor elsietett magad ide oda meghívásos magad erre arra akkor oké. De ne láss ebbe bele többet mint ami van. Nem nézi ez semmibe a nőket.
2023. jan. 20. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert rengeteg 30-as, 40-es nő van, aki hiába néz ki jól, nem tudja megfogni a férfiakat. Mellette abban a tévedésben is élnek sokan, hogy úgy van mint 20 évesen volt, hogy ők a díj, akinek csak léteznie kell és a férfiak versengenek értük. 40 éves férfi ha komoly kapcsolatot akar, akkor elvárásai is vannak. Ha ezek közül csak a "jól néz ki" és a "nem cseszi fel az agyamat 2 mondattal" teljesül, akkor abból rendszerint csak laza kapcsolat lesz.
2023. jan. 20. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Atyaég...

8. Te sem férfi vagy. Nem. Azt élvezi benne, hogy több nővel van szex, több nő kívánja őt. Ennyi. Nem az átverést.

Naná, hogy nem mondja el, titokban tartja, mert a legtöbb nő kicsapja a hisztit ez miatt és ő is mint minden ember saját magának akar jót.

9. De te nő vagy. A férfiak és a nők máshogyan működnek. A férfiak szeretik, ha több nőjük van (akár átlagosak is), a nők meg csak egy pasit akarnak, de az minél jobb legyen ("50hez kozeli gazdag uzletembert kepzeljetek el, jo adottsagokkal")

13. Ez meg már teljesen óvodás szintű érvelés és gondolkodás.

Amúgy milyen durva már, nemde, hogy az idősebb emberek is ennyire nem értik az emberi természet, a saját és az ellenkező nemek működését? Én kajak azt hinném, hogy 40-50-es korra azért a legtöbb ember tisztában van azzal, hogy működik a világ. Engem ez mindig elképeszt.

2023. jan. 21. 13:42
 17/18 A kérdező kommentje:

15: nagyon felreertetted, szó sincs komoly kapcsolatrol.

16: ATYAÉG! Miből gondolod,hogy minden úgy van,ahogy te gondolod? Minden ember más és más.. ne okoskodj itt. Egyebkent 30se vagyok még halisten:)

2023. jan. 21. 19:28
 18/18 anonim ***** válasza:

17. Akkor meg tényleg nem értelek. Én is 29 éves vagyok, de azért értem a világ működését, hogy pl. a nők inkább egy pasit akarnak, de az legyen minél jobb, nagyon magasak az elvárások. A férfiak meg inkább több nővel lennének, ha megtehetik.

Nem minden ember más és más, hanem igenis vannak tendenciák, általánosságok, amik a legtöbb ember működésére ráhúzhatóak.

Abból gondolom, hogy úgy van ahogy gondolom, hogy már nem igazán lepődök meg semmin és nem esek pofára olyan dolgok miatt, amik azt hiszem úgy vannak, közben mégsem.

2023. jan. 21. 20:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!