Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz otlet elso randin vicces randikrol meselni?
Szerintem nem. Gondolj bele hogy ha ez a randi is fail lesz mit gondol majd a srác? Hogy róla is így beszélsz majd?
Ha egy ideje együttvagytok jobb ezt de első randin tuti nem
Most mit vagytok ennyire sótlanok? Ha mindketten részt vesznek benne és főleg az ő fail-juket osszák meg, nem (csak) a randipartneret egymással és jót nevetnek rajta az miért baj?
Mert amúgy ha nem beszél ilyesmiről és rosszul sül el a randi szerintetek a pasi nem fogja elmondani a haveroknak? Ne már, természetes dolog, hogy valakivel megosztod mi történt.
1essel tapasztalatból nem értek egyet. Rólam mondjuk tudni kell,hogy ha nagyon akarok nyomúlni akkor elrontom. Ha viszont valamit félre érték és úgy gondolom hogy kevés vagyok, vagy a lány mégsem az igazi és csak barátkozás akaro a randin akkor általában az igazi énemet merem adni és az sok nőnek bejön.+általában én tudom még utoljára ha tetszik valakinek. Na szóval! Utolsó első randizni azt hittem nem jövök be a lánynak annyira,így mertem beszélni erről,persze neki is voltak sztorijai,randi vége nagyon pozitívan alakult.
Szerintem ha valakinek ilyet mesélsz akkor azt jelenti, többe nézed mint azokat....
Nem jó tèma.
Nem biztos làtod kívülröl a hibàidat, könnyen a srác kínos tandíjat lehetsz így
Nekem mesélt a párom korábbi bakikról, amiket más lányokkal követett el. Nem háborított fel határtalanul, szépen finoman közöltem vele, hogy nem vagyok kíváncsi az exeivel történt dolgokra, ő meg vette az adást, és tovább is léptünk.
Szerintem az embert az elején ezek még csöppet se érdeklik, van akit később se. Meg kellene hagyni a lehetőséget, hogy eldöntse, akar-e kérdezni/tudni valamit, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!