Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 155-160 centis nőnek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

155-160 centis nőnek miért nem elég egy 170 centis férfi amikor egy 170 centisnek elég egy 180 centis?

Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 19:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Én 171 cm vagyok - de lehet, már csak 170, a sorozáson mértek meg utoljára - de soha nem nézett le emiatt egy nő sem. Életemben nem volt olyan problémám, hogy ne lett volna párom, ha akartam. A szintden kell válogatni, ennyi a "titok". Nem is értem, hogy ki nézne le, ember! A magas csajok nem lenéznek, hanem átnéznek rajtunk, és ez teljesen rendben van. Ez nem lenézés, hanem érdektelenség; mit foglalkozzon velünk, ha nem vagyunk potenciális partnerek? Ugyanúgy átnéznek azon a fickón, aki valamiért nem jön be nekik. A párkapcsolatban lévő nők szintén érdektelenséget mutatnak szinte mindenki felé. Lenézni csak akkor fognak a nők, ha szánalmaskodsz vagy bénázol vagy nem értesz a szóból. F52.
2023. jan. 20. 09:25
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

Randiztam pár éve egy csajjal, aki amúgy elsőre aranyosnak, normálisnak tűnt és nem utolsó sorban még külsőre is tetszett (nagyon is).

Valahogy szóba került a magasság, mondtam, hogy én olyan 180-181cm körül vagyok, ő erre tök lefitymálóan kijelentette, hogy "nem is gondolta volna" mindezt úgy, hogy nagyjából 2 fejjel vagyok nála magasabb.

Aztán ezek utána összejött egy kb. vele egymagas sráccal...

Szóval néha tényleg röhejes az élet, én alacsonynak számítottam neki, viszont a másik gyerek meg nem? Érdekes azért...

2023. jan. 20. 11:22
 23/25 anonim ***** válasza:
Jason Statham 175cm, Sylvester Stallone 173cm, Antonio Banderas 174cm, Van Damme 174cm, Branch Warren 168cm, Wesley Snipes 177cm.... Nem mindenki égimeszelő, szerintem nincs gondjuk a csajokka.
2023. jan. 21. 18:17
 24/25 A kérdező kommentje:

Még is direkt "magassarkú" cipőkben mászkálnak, meg filmekben is úgy állítják be őket, hogy nagyobbnak tűnjenek. Amikor meg egy nő meghallja, akkor "úristen ilyen alacsony, azt hittem magas"

2023. jan. 21. 18:24
 25/25 anonim ***** válasza:
24: Édesapám 172cm, sosem hordott magassarkút, mégis megszülettünk tesómmal együtt :D
2023. jan. 21. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!