Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok milyen volt az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok milyen volt az eddigi legkínosabb randitok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 06:46
 1/3 anonim ***** válasza:
2%
Egyik nap aww... mikor felkeltem meg minden, éppen elindultam otthonról, aztán meg ilyesmi.. köszcsi-puszcsi-lávcsi :33333
2023. jan. 19. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srác aki elsírta magát a randin, hogy neki milyen rossz, bántják a szülei, nem gazdag, nem sikeres, és az exe is elhagyta. És mikor meglátta hogy jön a villamos közölte hogy ezzel most ő elmegy.. és elszaladt a villamos után.

(Azt hiszem 21-22 éves lehettem)

Másik hasonló, ugyanennyi idős lehettem mikor randiztam egy helyes, korombeli fiúval. Népligeti séta, romantikus padon ücsörgés volt terítéken, de fura volt nekem hogy mindig fogta a kezem mintha már járnánk. Kicsit már már erőszakosan de mivel imponált a fiú nem tulajdonítottam ennek jelentőséget. Leültünk egy padra, mikoris elkezdett közeledni, spontán belehugogott a fülembe (ez amolyan erotikus meleg levegő fújás akart volna lenni) de helyette egy bagoly huhogására emlékeztetett, majd mikor megkérdeztem ez mi volt?! -Közölte, hogy “jó volt mi? ez még csak a kezdet, ennél többet is tudok”.

Aztán akkor leépítettem…. De nem tudtam sírjak vagy nevessek hirtelen.

Utána hónapokig zaklatott, álprofilról is, és mikor megelégelte hogy nem válaszolok azt írta hogy : legyek átkozott és sose legyek boldog senkivel. És tudjam meg hogy az ő átka eddig mindenkin fogott.

Hát így… évekig emlékeztem rá minden rosszul sikerült kapcsolatomnál eszembejutott az “átok”😊 hálistennek nem hallottam többet róla.

+1 történet, ez egyik barátnőmmel történt

Srác meghívta vacsira, bnőm kiöltözött tűsarkú, szép ruha, szép haj, fél napig készült rá, úgy volt ikeánál találkoztak, srác megérkezett közölte hogy akkor mehetnek is enni én bementek az ikeába hotdogot enni. (Ez volt a srác nagy vacsora ötlete:))

Másik srác szintén elhívta moziba, bnőm kicsinosította magát, srác megjelent egy hupikék susogós melegítőben…

Így ennyi jutott eszembe de biztos volt számtalan más élmény is😀

2023. jan. 19. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tinder randi, pár napig beszélgettünk előtte, az nagyon gördülékenyen ment.

Aztán beültem vele egy kávéra és emberünk onnantól lényegében nem szólt hozzám, csak BÁMULT. De pont úgy, mint mikor a macskám zoomol a zörgős egerére, mielőtt ráugrana - akinek van macskája, ismeri ezt a pszichózist. Egy ideig próbáltam feldobni közös témákat, érdeklődni a dolgairól, egyszavas válaszok és az a meredt, pislogás nélküli bámulás. Kb 20 perc után köszöntem a kávét és leléptem, nem telt bele egy óra és már írt is, hogy ez szuper volt, ráérek-e holnap is 😂

2023. jan. 19. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!