Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek tiniként meg huszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek tiniként meg huszon évesen nem megy könnyen az ismerkedés annak később még nehezebb lesz?

Figyelt kérdés

Fiatalabban jó esetben többet van az ember társaságban, nagyobb arányban szinglik az emberek, meg nem annyira elvárt a tapasztalat szerintem.

Pl ha valakinek 23-26 éves koráig egyáltalán nem volt senkije akkor nehezebben fog párt találni, mint akinek volt már ennyi idős korára 2-3 kapcsolata?

2023. jan. 17. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, sokkal nehezebb lesz. Persze simán lehet az ellentétje is.
2023. jan. 17. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom hogy az ismerkedédi lehetőségek full random jönnek. Volt hogy munkahelyen, volt hogy vonaton stb. szerintem ha ismerkedni akarsz, akkor én hanyagolnám az online ismerkedédt (volt így kapcsolatom, nem lett jó vége). A lényeg hogy legyél minnél többet társaságba, menjetek el haverokkal ide oda és majd jönnek a lehetőségek. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. 24/F
2023. jan. 17. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lesz, de a fejlődésre törekvés megkönnyítheti!
2023. jan. 17. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Ez kb olyan kerdes, ha tinikent nem tudtam zongorazni, felnottkent nehezebb lesz?

Nem, az eleje pont annyira lesz nehez, mintha tinikent kezdel volna probalkozni, a kulonbseg a zongoras peldam kozott, hogy a zongora(tanar) nem kuld el, hogy hat bocsi, 26 eveseket mar nem akarok tanitgatni / ne rajtam gyakoroljon, a nok egy resze meg igen.

2023. jan. 17. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
A zenlés egy rosz példa, mert egy hangszeren megtanulni igazán jól akkor lehet, ha minélk orábban kezded. Gyerekként sokkal könnyebb új képességeket megtanulni és alapból is gyorsabban megy a tanulás. Ugyanez igaz a szociális készségekre is. Akinek gyerekként jól kialakul ez a tulajdonsága az, hacsak nem történik valami komolyabb trauma az egyén életében, megmarad felnőttkorra is.
2023. jan. 18. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a pénztől is függ, ha valaki 30 éves korára felépít egy jó egzisztenciát, hidd el az olyan nő aki 30 évesen egyedül van, gyerekvállalást tervez annál van esélyed. Sok férfit csak ilyen 25-30 felett vesznek észre a nők, amikor már kinőtek, a menő srácokból ,megcsalták kihasználták őket a rosszfiúk, amikor családalapítás van akkor nyugodt, jól kereső férfit választ, akkor már jólesz az a férfi is akit tiniként kinevetett.
2023. márc. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!