Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyes de közmunkás férfinek van esélye egy Zimány Linda féle nőnél?

Figyelt kérdés
Hiszen a nőket nem érdekli a pénz. Ezt mondjátok.
2023. jan. 17. 08:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2023. jan. 17. 08:46
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

Nincs.

Szánalmas vagy

2023. jan. 17. 08:47
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Itt nem csak a pénz a lényeg, hanem a közmunka. Nem lenne közös téma.
2023. jan. 17. 08:48
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

- Kepzeld, ma a Mariottban volt fotozasom, utana kaptunk ingyen pezsgot, epp ott volt Gyorffy Pal is egy megbeszeles miatt es tok jot beszelgettunk a magyar egeszsegugy helyzeterol, utana kaptam egy hivast, hogy jovo heten Amszterdamban lenne egy munka. Neked milyen napod volt?

- Hat, ma a Kadar utcaban soportem ossze a cigicsikkeket. Nehez nap volt, mert a Rita nem jott, ugy tudom, bujkal, mert korozi a rendorseg testi sertes miatt.

🤣🤣🤣

2023. jan. 17. 08:55
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Vannak A nők, es vannak a Zimany Linda féle nők. Utóbbihoz valóban milliok kellenek, amiert ráadasul csak annyit kapsz viszonzásul, hogy jól néz ki.

Mondjuk a közmunka a normális nők között is hátrány, manapság 8 általanossal is el lehet helyezkedni, ha nem is irodában.

2023. jan. 17. 09:17
 6/21 A kérdező kommentje:
Semmi különbség egy közmunkás esze és egy modell esze között. És mindkettő büdöset szarik.
2023. jan. 17. 09:17
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Akkor gondolom neked is menne a jogi egyetem, csak hobbibol inkabb kozmunkazol, mert szivugyed az utcak allapota :)
2023. jan. 17. 09:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok közmunkás. Ez csak kérdésben példa volt. De véleményem változatlan. Ember - ember között nincs különbség! Lehet valaki diplomás, de egy gyárban is dolgozhat egy félresiklott élettel olyan aki ugyan olyan képességekkel rendelkezik. A határok már rég össze vannak folyva. Minden fajta munkakörben találni értelmes és segg hülye emberket is. Már nem lehet nyugott szívvel iskolázottság alapján kategorizálni.
2023. jan. 17. 09:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de ez nem jelenti azt, hogy kellenél egy modellnek.
2023. jan. 17. 09:27
 10/21 anonim ***** válasza:
73%

Ebben igazad van, én is láttam mar intelligens futószalagon dolgozót, es éjsötét diplomást. Viszont az ilyen kényes celebek nagyon máshogy gondolkodnak, nagyon fent hordják az orrukat.

2023. jan. 17. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!