Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit (nem) csináltok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit (nem) csináltok hogy a férfi tiszteljen titeket?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Az ágy szerintem más. Én extrém vanilla vagyok, de ha utánaolvasol a dolgoknak, a BDSM sem azt jelenti, hogy az életben a pincében tartsd a sub-ot. Az szex.
2023. jan. 16. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálok vagy nem csinálok dolgokat, mert én jónak vagy rossznak tartom őket. Nem érdekel, hogy ki mit gondol róla.

Amit megcsinálok, azt vállalom, és nem hazudok róla, amit meg nem teszek meg, azt azért nem, mert nekem nem fér bele.

2023. jan. 16. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Szopok-nyalok, gombot varrok.
2023. jan. 17. 00:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Normálisan kommunikálok, meghallgatom a másikat, megadom a tisztelet én is.

Nem játszmázok.

Nem fekszem le mindenkivel, nekem már a csók is elköteleződés, csak annál hagyom, akivel össze szeretnék jönni.

Nem volt még olyan tapasztalatom, hogy ne adta volna meg egy férfi a kölcsönös tiszteletet nekem (nem csak kapcsolatban). Olyan igen, hogy valaki ingerülten szólt nekem, de az más.

Aki bunkó, primitív, arról messziről látom a viselkedéséből vagy néhány mondatából, és nagyívben kerülöm.

2023. jan. 17. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit nem csinálok?

-Nem rendelem magam a férfi alá

-Párkapcsolatban is élem az életem

-Nem függök a férfitól, és nem körülötte forog az életem

Mit csinálok?

Tisztelem, hűséges vagyok és a pénzügyekből is kiveszem a részem.

2023. jan. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!