Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Hol lehet olyan pasikkal ismerkedni, akik szeretnek utazni, szeretik ha történik velünk valami és nem mindig otthon ülünk és várják hogy főzzek meg etessem meg őket.

Unom már hogy az összes kapcsolatom amikor kezd alakulni, arra felé tolják, hogy "nálad vagy nálam".

Most is alakulóban van egy pasival az ismi, 2x i taliból mindkettőször járjuk a házköröket, max egy teára beülünk mekibe ilyesmi. Millió pasi van akivel így jártam. Itt megakad az ismerkedés, volt olyan hogy 4 randi így telt. Aztán mivel fordulat nem következett be, mondtam hogy ennek semmi értelme. Ők egyébként akarják, de mintha tőlem várnák el valamit. De mit? Másnál hogy indulnak a dolgok? írnátok tapasztalatot? 40es korosztály vagyunk.

2023. jan. 16. 08:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%

Aaahhh jézusom🤮

Már a leírás elejéből ráismertem a 20-as éveim jó pár randipartnerére, akiket ugyanezért offoltam, na de 40-esen??!!

Ingyen cseléd kell nekik.

Ott kezdődik a dolog, hogyha randira hív, kérdezd meg, mit tervez. Ha azt mondja, séta, mondd, hogy köszi, azt nem szeretnèl.

Sőt, ha nem jön érted kocsival, akkor is offold. Ez mind red flag, hogy csóró ergo nem fog tudni utazni, elvinni sehova, csak otthon akar zabálni.

Én így szórtam ki őket és bejött.

Ne ismerkedj akárkivel! Legyenek alap dolgok, amiket megtudsz ismerkedéskor és ha nem felel meg, kaszáld el! Csak így lehet szelektálni.

2023. jan. 16. 09:25
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Én szeretek kirándulni, Németországban élek közel a fekete erdőhöz. Millió látnivaló van itt. Szinte minden hétvégére lehetne tervezni egész napos kirándulásokat.

Emellett szeretnék utazgatni is csak nincs kivel.

Azt a fajta kapcsolatot keresném, ahol egy nyaralás vagy egy bárhova történő kirándulás megszervezése nem hetekbe kerül, hanem gondolunk egyet pénteken és szombatra már minden elvan rendezve és csak indulni kell.

Szóval a spontán dolgokat.

33F

2023. jan. 16. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Haha, én járok programokra, pl metál koncertek, moziban horror filmek és fesztiválok, meg túrázni is szoktam veszélyes helyeken, de persze ez nem felel meg a nők "kényes" ízlésének :)
2023. jan. 16. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

"Sőt, ha nem jön érted kocsival, akkor is offold. Ez mind red flag, hogy csóró ergo nem fog tudni utazni, elvinni sehova, csak otthon akar zabálni."

Aha, konkrétan olcsóbb egy repülőjegy manapság, mint kocsival elmenni a szomszéd városba. Ne legyél már ütődött! Egyetemista koromban 0 bevétellel is utazgatta melég sok helyre... Ja hogy nektek az 5 csillagos, luxuswelness seggáztatás az utazás? Na azt nekem kösz nem. Számomra az utazás azt jelenti, hogy egy hátizsákkal várostnézek, túrázok. Legolcsóbb szállások, helyi éttermek és kocsmák felfedezése, múzeum látogatás egyéb látnivalók megnézése.

2023. jan. 16. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

És hányszor jelezted hogy te mit szeretnél csinálni a randin? Vagy hányszor kezdeményeztél izgalmas randit?

Nőként kérdezem.

2023. jan. 16. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Neked is jogod van izgalmasabb randiötleteket feldobni, aztán látod ki hogy reagál rá. Azért nem minden negyvenes pasi ül otthon és várja, hogy elé tegyék a kaját.
2023. jan. 16. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:

40es pasiként elmondom, a nőkkel sem könnyebb. Mindig 2-3 randi ötletem van, napok tekintetében is. Nyitott vagyok az ő ötleteire is, de jobb szeretek "hazai pályán játszani". Na meg azért lássa már,h nem vagyok egy elveszett lélek.

Koncert randi, kávézó, étterem, mozi, pláza, jó idő esetén park.

Szeretek kirándulni, utazni. Nem szeretem a 4 fal között tölteni a hétvégét, max ha undorító esős, sáros időjárás van.

2023. jan. 16. 14:17
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

5 perc tali után elviszlek a tálibokhoz tanulmányi kirándulásra, hogy nőnek érezzed magadat náluk és kultúrájukban, mert megérdemled, de nagyon.

Ezt a k_-va nagy pofátlanságot...és persze, mindent a pasi fizessen, mert ő a nő, akit meg kell venni:DDD

Most jön válaszul, hogy ő fizeti a saját költségeit, de azért van kirúgva minden kapcsolatból már 40 éve:DDD

Utálom a lejmolóbajnokokat...pfff

2023. jan. 16. 15:14
 9/12 A kérdező kommentje:

8# Érdeklődve hallgatom, hogy nálad hogy zajlik le egy ismerkedés, mit teszel az ügy érdekében, és mit tesz a hölgy akivel már találkozgatsz?

Valamint hogy/mitől működik szerinted egy jó kapcsolat?

2023. jan. 16. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:
38%

9

Te hallod a betűimet??? Hűűűha:DDDD

Aki ismerkedni akar valakivel, az nem azt nézi, hogy gundi étterem vagy séta a parkban elsőkre!

Érdekes módon a normális nők ilyenek-vannak csak sajnos kevesen :), de ezek szerint, ilyet nem ismersz:DDD

A normális nő nem hívatja meg magát lejmolással.Egyenjogúság van, így még azt is kijelenti sokszor, ha belépős hely van célban, mint kiállítás, hogy fizeti saját költségét, meghívást visszautasítja máskorra.Teljesen korrekt.

Talin apróságot elfogad, mint fagyi...süti, de lehet fagyi után a sütire ő hívja meg a másikat.

Ez mind kialakul 2 normális ember közt és így a továbbiakban is kölcsönösségen alapulva oda-vissza vagy fele-fele beszállással.

Egy kétszemélyes kapcsolatért, két embernek kell tennie, nem egynek.

Szokatlan ugye, hogy nem pumpoláson alapul egy normális kapcsolat? :DDD

2023. jan. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!