Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, egy rendes világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, egy rendes világban VV Anettnek el kellene fogadnia Alekoszt párjának?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 15. 12:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
9%
Egy rendes világban nagyjából szinte minden nőnek jutna 1 férfi és szinte minden férfinak jutna 1 nő, nem pedig rengetegnek nulla, rengetegnek pedig több tucat/száz/ezer. Anettnek nem kellene Alekosszal összejönnie, de nem is a szépségével keresne közvetlenül vagy közvetve pénzt.
2023. jan. 15. 12:46
 2/27 anonim ***** válasza:
70%

A mindenkinek egyenlően jutna minden csak egy vágyálom.

A valóságban kereslet-kínálat van.

Te akarsz valamit én meg mondom mi az ára.

2023. jan. 15. 12:58
 3/27 anonim ***** válasza:
3%

2. Régen ez le volt szabályozva és régen sem jutott szó szerint mindenkinek valaki, de sokkal több embernek jutott valaki, mint manapság.

A kereslet-kínálatot, vagyis a piacot lehet szabályozni is külső erők által. Én értem, hogy most szabad piac van, mint az őskorban, de nem csak ez az egy létezik.

2023. jan. 15. 13:06
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Hát engem ne szabályozzon senki , örülök hogy eldönthetem kivel szeretnék együtt lenni és kivel nem, ez így is van jól.
2023. jan. 15. 13:09
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem való neki ilyen öreg muff inkább fiatalabb

[link]

2023. jan. 15. 13:16
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem fog téged szabályozni, azok az idők nem fognak visszajönni a mostani civilizációs világban.

Egyébként nem értem ezt miért kell visszavinni a személyes szintre, hogy mindenki saját magáról kezd itt beszélni. Nem lehet egy általános, elméleti vitát folytatni erről? Mindenki csak saját magáról kezd beszélni folyamatosan, saját magára gondol? Általánosságokban beszélgessünk, hogy pl. minek mik voltak az előnyei, hátrányai, mint a gondolkodók, tudósok, értelmiségiek, ne a saját kis életünkre fókuszáljunk.

7/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem gondolnám, hogy manapság kevesebb embernek lenne lenne társa mint régen. Annyi változott, hogy jobban meggondolják az emberek, hogy kivel és meddig vannak együtt.

Ezen felül elég sokan olyan társat akarnak akikkel nincsenek úgymond egy szinten.

Nem szeretem ezt a szintezési dolgot de másképpen nem lehet írni.

Gondolok itt olyanra, hogy sportos jól kinéző partnert akar valaki aki egyáltalán nem figyel az egészségre és a megjelenésére sem.

Az, hogy ennyi változott a társkereses nagymértékben az online felületek megjelenése és napi szintű látogatása a "felelős".

Ez egyébként nem gondolnám, hogy egy rossz dolog.

Ebben a kérdésben egy dolog van amit helytelennek és hibásnak gondolok.

Maga a feltételetés, hogy valakinek meg kellene elégednie egy másik emberrel akkor is ha az illető nem felel meg az elvárásainak.

8/27 anonim ***** válasza:
79%
Azért beszélek magamról, mert nyilván belegondoltam milyen hatással lenne ez rám vagy a többi nőre. Nem hiszem hogy bárki is azt szeretné hogy ő “jusson” valakinek. Az emberi kapcsolatok nem így működnek. Nyilván aki nem tud kialakítani egy kapcsolatot az örülne, ha csak úgy jutna neki valaki, de az milyen élet? Nem egészséges egyáltalán főleg a lélekre nézve.
2023. jan. 15. 13:21
 9/27 anonim ***** válasza:
3%

8. " vagy a többi nőre."

Terézanyának képzeled magad ?

2023. jan. 15. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem, miért?
2023. jan. 15. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!