Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége, miért utasítja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége, miért utasítja el a fiatal fiúkat?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy sok nő fél, hogy átverik, meg sokan féltik a pénzüket, illetve sokan szégyenlik a korukat, és a vele megváltozott testüket, és már a lelkük is kérges. De miért nem próbálnak meg legalább egy esélyt adni a srácnak?

És e mellett miért nézik le azt is, ha egy érett férfi, és egy fiatal lány egymásra talál?

2023. jan. 14. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4%

"És e mellett miért nézik le azt is, ha egy érett férfi, és egy fiatal lány egymásra talál?"

Mert a nőknek lehetnek mindenben óriási elvárásaik, legyen a férfi jóképű, magas, izmos, korukbeli, pénzes, sikeres, menő, jó dumás. De a szemét férfiak dögöljenek meg, ha nincsenek ekkora elvárásaik, csak egy fiatal és lehetőleg csinos nőt szeretnének.

Semmi kritikai gondolkodás, kizoomolás a saját kis valóságból, csak folyamatosan a kbsztt állati ösztönök működés közben és nem értik, hogy itt nincs jó és rossz, csak mindenkiben önző önérdek. Ez a legrosszabb.

2023. jan. 14. 19:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Én egy 10 évvel fiatalabba vagyok titokban szerelmes.
2023. jan. 14. 19:44
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Jaj de szidjatok :) Mind a 10 ujjatok megnyalnatok ha egy no ulne a farkatokra
2023. jan. 14. 20:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem ketolezo eselyt adni. Az, hogy te nem vagy hajlando felfogni, hogy az eselytelenek nyugalmaval indulsz, az nem a nok hibaja.
2023. jan. 14. 20:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Mert nem tudják mit akarnak
2023. jan. 14. 21:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy helyes srác kollégám.20évvel fiatalabb,úgyhogy nem kezdek vele,csak álmomban.
2023. jan. 14. 21:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Figyu, az idosebb no tapasztalt, lehiggadt, mar nem fog neked sztriptiz tancot lejteni. Te meg zoldfulu vagy eretlen, hajt az oszton.
2023. jan. 14. 22:12
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Mert gyerekes a gondolkodásuk. Én is voltam 20, szóval tudom, hogy milyenek az ilyen korú srácok és kösz, de nem kérek belőle.
2023. jan. 15. 01:14
 19/22 anonim válasza:
100%
Én a kérdést nem értem, kicsit olyan mint ha a nők lennének okolva amiért a kérdező nem kap esélyt pedig ez nem a nők hibája hanem el kell gondolkodni hogy mi lehet ennek az oka... Sajnos a "kérges lelkem" már így gondolkodik :D
2023. jan. 15. 09:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem vonzanak.
2023. jan. 15. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!