Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen az az ember, akinek 32 éves koráig sem volt egy párkapcsolata? Mostmár nem is érdekli, kiveri aztán kész. Prostinál voltam párszor, de nem érdekel az sem már annyira, mert kotonnal egy szar, meg drága.

Figyelt kérdés

Egyszer mondta egy munkatársam minek prostihoz menni, ugyis csak kotonnal b...hatod meg, akkor meg minek.

Én nem értek a nőkhöz ennyi, egy csicska vagyok, van akit meg körbeugrálnak, csak azt nem tudom miért, már leszarom. Ennyire jóképü vagy jó a dumája..nem tudom.

#párkapcsolat #Volt #32 éves #kiveri aztán kész
2023. jan. 13. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel hog milyen.. az se hogy letezik .
2023. jan. 13. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Mit tettél érte, hogy legyen nőd? Ezek szerint soha semmit..

Tudtad, hogy pl sz*r a fizikumod, változtattál rajta? Tuti nem.

Mindig rinyáltál mindenért mint most is itt? Melyik nőnek kell egy rinyagép…

Te bajod, nem a miénk. Sírsz itt állandóan, (a múltkori kotonos kérdés is tuti a tiéd volt) ez van fogadd el akkor. Ezek szerint neked ez így jó, ha soha nem tettél az ügy érdekében semmit.. HA tettél volna akkor lenne..

2023. jan. 13. 19:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Tettem érte, kondiba is jártam egy időbe. Voltak próbálkozásaim, nem irt vissza stb. nem részletezem. Minden második nőt meg nem fogok megkérdezni, hogy akarná e, azzal magamat baszom át.
2023. jan. 13. 19:25
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
Egy 30 éves férfi csak akkor totálisan esélytelen a nőknél, ha a szüleivel él. Ha egyedül tart fenn egy albérletet vagy lakást, nincs veszve a dolog.
2023. jan. 13. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 30 éves férfi csak akkor totálisan esélytelen a nőknél, ha a szüleivel él. "

Baromság. 32 voltam mikor megismertem a páromat, aki most már a felségem. Akkor a szüleimmel éltem, most már vele.

2023. jan. 13. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyet se félj kérdező....van ennél sokkal rosszabb.
2023. jan. 13. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem írt vissza? Mi történt középiskolában, utána, 5, 10, 15 éve? Iwiwen írtál rá? MSN, myvip? Ott is lehetett ismerkedni. Ez sokszor sok nő. Volt, hogy egy gimis évfolyamtársam sms-ben (!) szedtem fel, hogy szeretnék vele megismerkedni, suliban le se mertem szólítani, sőt, szinte sose beszéltünk. Végül neten beszélgetve annyira bejöttem neki, mert elvarázsoltam, hogy nem is zavarta, hogy suliban nem beszélünk. :D Végül nem lett belőle semmi, de csak miattam, én tehetek róla.

Szóval ne mond, hogy 32 évesen addig jutottál, hogy ráírtál és nincs válasz...

2023. jan. 13. 20:26
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es mit nem értesz ezen hogy nem írt vissza, nem írt vissza kész. Igen nem volt válasz.Facebookon írtam rá.. középiskolában meg beszélgettem egy csajjal, kiderült van palija aztán agyon akartak verni.. Volt több nő, jó nem 100, de akinél éreztem, hogy bejön meg minden, azoknál próbálkoztam. Most nem fogok 120 kilós konyhás Marika meg társainál bepróbálkozni csak hogy legyen már valaki..akkor leszarom az egészet. Tök jó neked hogy te csak el tudsz ugy varázsolni nőket. Nem tudom ezt hogy kell.
2023. jan. 13. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Én átérzem a helyzeted kérdező, nem a te hibád. Tudom milyen cipőben jársz, mert én is ugyanebben vagyok. Mondjuk én még "csak" 26 éves vagyok, de amúgy minden stimmel. Tizen akárhány éve, általános suli utolsó évétől küzdöttem hogy legyen barátnőm, több tucatnyi csalódást tudok csak felmutatni meg az emiatt kialakult elkeseredettséget, depressziót. Kb. 50% nem is válaszol, ignorál, levegőnek néz, a másik fele meg reflexből rávágja a "bocsi van pasim" sablon dumát, 1-2 volt akivel pár mondatot tudtam beszélni aztán valami kamu indokkal azok is odébb álltak. Randiig, pláne szexig vagy kapcsolatig esély nem volt soha senkivel eljutni.

Fel a fejjel, ott az XVideos. :)

2023. jan. 14. 01:05
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es remélem lesz valakid. Még 26 évesen hittem valamennyire.. Mostmár nem. Az a baj csúnyák vagyunk szerintem. Egy ronda pasinak nincs esélye.
2023. jan. 14. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!