Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem soha nem lesz barátnőm! Miért nem megy nekem az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nem tudok kommunikálni a nőkkel. Nincsen dumám, fogalmam sincs mit kell mondani vagy csinállni. Már elmúltam 30.

Hogy lehetek ilyen béna a nőknél? Lehet ezen változtatni? Nem késő?

2023. jan. 12. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2023. jan. 12. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, de nagyon nehéz lesz.

Online és előben is kellene próbálkozni és levágni, hogy ki milyen, mit mutat, olvasni a testbeszedbol, szavaiból.

2023. jan. 12. 20:11
 3/16 anonim ***** válasza:
23%
Tele van a vilag felnoni nem akaro, onbizalomhianyos, elnoisedett kisfiukkal. 30 felett mar se beszelni, se csajozni nem fogsz megtanulni. Kipontozodtal az evolucio nevu tarsasjatekban.
2023. jan. 12. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

Interneten sok mindenre választ tudsz találni.

Vannak különböző könyvek amiben foglalkoznak ilyen dologgal is.

Vannak erre szakemberek is akik tudnak neked segíteni, persze nem ingyen de 1-2 próbát megér.

2023. jan. 12. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
10%

Csak abban az esetben nem találhatsz barátnőt, ha a szüleiddel élsz.

Ha van lakásod, azzal könnyen felvághatsz.

2023. jan. 12. 20:15
 6/16 anonim ***** válasza:
44%

Én is ebben a cipőben járok.

Szerintem külsőre amúgy nem nézek ki olyan rosszul, csak nekem is borzasztóan rossz a kommunikációs készségem..

Ha lenne egy olyan nő aki kivárná hogy feltudjak mellette oldódni, akkor sínen lennék, csak egyenlőre ilyen nő még nem volt..

Na majd talán egyszer.

30F

2023. jan. 12. 20:15
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

6-os jól mondja - kivárni.

Építeni, kitartóan. Nem azt hinni, hogy 1 nap alatt megy a dolog.

2023. jan. 12. 20:34
 8/16 Hans Pötterman ***** válasza:
52%
Az elmúlt 10-15 évben mit csináltál,hogy nem volt időd egy kis önfejlesztésre?
2023. jan. 12. 20:35
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

ha férfiakkal tudsz beszélgetni akkor nőkkel is.

csak a görcsösséget kell leküzdeni, amit úgy tudsz elérni hogy gyakorolsz.

próbálj beszélgetni a kolléganőkkel, haverok barátnőivel, csevegj kicsit semmiségekről a pénztáros csajjal a boltban, ilyesmik.

akár előre kitalálhatod milyen témákat hozz fel ha kínos csend alakul ki, szedj össze pár vicces sztorit ami megtörtént veled amit majd elmesélhetsz stb.

ja és ne úgy fogd fel a beszélgetést hogy most felakarom szedni ezt a nőt, hanem próbálj úgy beszélgetni vele mint a barátaiddal.

2023. jan. 12. 20:37
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Önfejlesztés. Először tanulj meg kommunkálni lányokkal, szerezz barátokat. Nézz videókat, majd gyakorolj. nem fog menni elsőre, de idővel egyre bátrabb leszel. Ha szereztél barátokat, akkor elkezdhetsz csajozni. Egyszerű. Ne kifogást keress, hanem megoldást.
2023. jan. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!