Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből lehet észrevenni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet észrevenni,hogy egy férfi fukar?

Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
🤣 ez vici
2023. jan. 12. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ad a csokijabol
2023. jan. 12. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Hat eleg egyertelmu jelei vannak. De mondjuk a legelso jel, ha kiaprozatja veled a gyrostal felet randi vegen.
2023. jan. 12. 18:31
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Szerintem elég hamar kiütközik.

Sétálni visz randizni.

Étteremben "nincs nála a pénztárcája", vagy rád szól, hogy fizesd a felét.

Vagy.

Elvisz ugyan étterembe, még ki is fizetné, de előre kiköti, hogy x összeg feletti ételt ne válassz.

2023. jan. 12. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. Folyton a pénzről beszél, panaszkodik hogy milyen sokat dolgozik és keveset keres. Így eléri hogy ne legyen kedved elmenni egy moziba sem. Sőt még meg is főzöl neki ahányszor megy hozzád. Sose hív meg semmire, nem kapsz egy szelet csokit sem, ha kap valami ajándékot valahonnan, neked akarja továbbajándékozni. Számolgat hogy miért nem tudtok összeköltözni, szerinte nem jönnétek ki a pénzből, szűlökkel él, ők főznek rá. Zavarja ha van már egy gyereked, mert az kiadás. Nem visz sehova mert az üzemanyag is drága. Én sajnos belefutottam egy ilyenbe és csak akkor vettem észre amikor végre felszállt a rózsaszín köd.
2023. jún. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!