Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen nőket hol lehetne találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőket hol lehetne találni?

Figyelt kérdés
Régebben volt az oldalon egy kérdés ahova sok (feltehetőleg nő) írt választ. Ott páran bevallották, hogy helyszínelést, hullák utáni takarítást, boncolást néznek, érdekli őket a kriminálpszichológia stb. Az egyikük írta, hogy protekcióval bejutott még egy hullaházba is nézegetni. Mondanom sem kell, hogy nagyon meglepett a dolog. Örültem is, hogy vannak lányok akik nem undorodnak, vagy félnek ezektől a dolgoktól. Lehet, hogy nem is vannak olyan kevesen, csak titkolják, mert szégyellik a dolgot?

2023. jan. 12. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek neked ilyen nő?
2023. jan. 12. 12:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert én is ilyen vagyok.
2023. jan. 12. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Orvosok között tessék ismerkedni. Nagyobb arányban vannak nők a szakon, mint férfiak. Egyáltalán nincs kevés az ilyen nőből.

De műszaki területen is ismerek nőt, akinek az a munkája konkrétan, hogy műtéteket nézzen (többek között). Ő is szereti.

2023. jan. 12. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:

"De műszaki területen is ismerek nőt, akinek az a munkája konkrétan, hogy műtéteket nézzen..."

Ilyen munkáról még nem hallottam. Mi a feladata? Ellenőrzi nem-e történt műhiba?

2023. jan. 12. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A kriminálpszichológiát szeretni elég mainstream, kb mindenki szereti, bár nem mindenki amnyira, hogy tanulja is.

Ilyen szakokon kellene keresgélni elsősorban, bár annyira betegesen szerintem nagyon kevesen vannak oda a témáért, hogy ez alapjám válasszanak párt.

2023. jan. 12. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Oktatási célra szánt sebészeti szoftvert készítenek. :D Többet nem tudok sajnos én sem a témáról.

2023. jan. 12. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

"Ellenőrzi nem-e történt műhiba?"

Gondolom az eszkozoket, gepeket felugyeli.

38F incel

2023. jan. 12. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt nemrég egy topik,amiben ha jól vettem ki ,a pár hölgy tagja

a párja telefonján ilyen holttestekről talált képeket,fiatal lányokról.

2023. febr. 1. 14:12
 9/10 NTBS ***** válasza:
100%
Írj ki kérdést, ha vannak előbukkannak.
2023. febr. 2. 06:20
 10/10 anonim ***** válasza:
36%
Neked elmeháborodott nő helyett egy szeresdmagad kabátot javasolnék egy kényelmes, puha falú szobában.
2023. febr. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!