Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok barátnőtöknek a kettő közül?
2023. jan. 11. 20:08
11/36 anonim válasza:
#9 nem egészen. A fidesz védi annyira a gyerekeinket hogy 14-re vitte le a beleegyezésit, illetve 12-re, 18 éves partnerrel. Még szerencse hogy konzervatívok!
12/36 anonim válasza:
11! A sholl az csak sholl marad.
13/36 anonim válasza:
12.
A romák morogni fognak. Bár ott most sem tartják ezeket be, igaz bármilyen infrastruktúra nélkül "ami a putriban történt, az a putriban is marad". Aztán bogozd ki, melyik melyikkel áll rokonságban.
14/36 anonim válasza:
Az elso sokkal fiatalabb, nem veletlen hogy a pasik azt valasztjak
15/36 A kérdező kommentje:
#12: A beleegyezési mindig is 14 év volt. Általános nyolcadikban mondták nekünk, hogy vigyázzunk, mert ha megrépázunk egy 12-13 éves lányt, aki idősebbnek néz ki a korától, akkor bűncselekményt követünk el. Ez már több mint 20 éve volt. A másik meg, hogy az emberek kb 20%-a kezd el nemi életet élni 14 éves kora előtt, ennyi embert nem lehet megbüntetni.
2023. jan. 11. 20:47
16/36 anonim válasza:
Hú, még jó, hogy nem vagyok pasi. Én azt hittem, ez ugyanaz a lány, csak más hajszínnel😂
17/36 anonim válasza:
15.
Ilyesmi nálunk is volt, ott csak "poénkodtak" páran ezzel - csak épp nyilvánosan. A tanárunk idegrohamot kapott, meg igazgatóit adott nekik érte.
18/36 anonim válasza:
Basszus, nem is tudtam, hogy Little Caprice 14 éves... Mik vannak...
19/36 anonim válasza:
Most nézem, 33 éves. Akkor már lefőtt neki a kávé, örülhet, ha egy alkesz kocsmatöltelék megdugja...
20/36 anonim válasza:
srácok, az első Caprice, ne legyetek már fogyatékosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!