Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » VV Anett őszintesége a mérföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VV Anett őszintesége a mérföldkő, amiről itt papolunk hónapok óta, hogy igenis a nők akarnak gyereket, de később megbánják, hogy nem lett semmi (linkkel)?

Figyelt kérdés

Hányszor írtam ki a kérdést, hogy majd a sokat válogató nők 40 felett megbánják, hogy nem lett semmi...

[link]

Nála azért érdekes, mert ír a 7 (máshol 5) éves kapcsolatáról, ahol tervezték a gyereket, de végül nem lett (gondolom végigvédekezték, tehát nem az van, hogy nem ejtette teherbe az alfa - merthogy ilyen nő csak alfával áll szóba).

Nagyon érdekes, hogy a nagyszülei 50 éves házasságára hivatkozik, mondván, ő is ilyet akart, EZÉRT a tökéletest kereste - és észre sem veszi, hogy a nagyanyja nagyon nem a tökéletest kereste, hanem egyszerűen elfogadta az első férfit, akit útjába sodort a szél. Tehát pont, hogy rosszul méri fel a magyarázatot, a következményeit, a tetteit.

Vele kapcsolatban amúgy nem súlyos a helyzet, csak annyi, hogy talán a 7 éves kapcsolatának nem kellett volna véget vetnie. Vagy ha igen, miért kellett hozzá 7 év. Szóval nem az van, mint másoknál, hogy nincs is kapcsolatuk, hanem hogy rossz pasit választottak.

Hogy nem érti, miért alakult így az élete (több cikk jelent meg erről, mindegyik máshogy hozza, de volt olyan, ahol ezt írta), hát talán nem kellett volna 20 évesen Való Világban szerepelni, az biztosan nem tett jót az életének, hiszen azóta semmit nem tett, most is csak ennyiből ismert. 20 évvel később.

És nem! Nem kárörvendő vagyok, hogy tessék, hát erről beszélek, igenis sajnálom Anettet. Azt se írom, hogy jajj, bárcsak nekem adna egy esélyt... az kicsit furcsa, hogy mindig is 5 évvel idősebb pasit akart magának, elképzelem, hogy jön álmai pasija, de nem 5, csak 3 évvel idősebb vagy ilyesmi. Ez már azért a válogatás durva része.

Szóval bár nem irigylem, együttérző vagyok vele, mert hát ki szaporodjon, ha nem egy ilyen csodaszép nő? Neki biztos szép lányai lennének, ha mondjuk már 2-3 gyerekes anyuka lenne. És ez benne a tragikus, hogy a szépeknek mindenen jár az eszük, csak a házasságon nem. VAgyis csak elméletben jár, gyakorlatban nem.

Amúgy onnan jött a hír, hogy regisztrált Tinderre, de még senkivel sem találkozott. Nos, még nem dobta fel, bár pont a 42 éves korosztályt nem jelölöm, miatta lehet kivételt teszek. :D

2023. jan. 11. 18:17
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
78%

Szanalmas vagy kerdezo. Szoval a 40es korosztalyt nem jelolod mert rondak, de azert mist mar a "csodaszep" anettka kedveert kilistazod oket.

Mar megint ott tartunk hogy a plasztikazott "csodaszep" nok prezentaljak a kerdezoféléknek a noket, nem is az atlag. Csak hofy felnyissam a szemed, nyilvanvalo hogy anettka tovabbra se azt banja hogy te meg a hozzad hasonlok nem csinaltak neki gyereket, hanem a modosabb vallalkozok, uzletemberek akik miatt tobbszazezres beautykoltseget fizet havonta a kulsejere. Es ha lejebb is adta a dusgazdagtol, tinder ide vagy oda, ott se teged fog valasztani hanem azert egy jobb modu,kulsoben is magara ado, nem smucig alakot ott is. Te meg csak ne sajnald, barmikor felcsinaltathatna magat, lenne ezer jelentkezo de biztos hogy inkabb marad egyedul minthogy egy magadfajtanak fizessen azert hogy felcsinalja ( merthogy ha a ferfi azert figyel fel ra csak mert milliokat koltott plasztikara, akkor az pontosan ugyanaz mintha 5 millat fizetett volna figyelmedert, hogy megkivand es megdugd. Mert enelkul ugyanott lenne mint a tobbi 40es atlag no akiket ki se listazol).

2023. jan. 11. 19:33
 32/49 anonim ***** válasza:
19%
Így is a műanyag tartja össze, szerinted milyen csatakanca lenne két pulyával? Amíg ilyen nők A Nők, addig ne erőltessétek a gyerektémát, mert az ilyen ha leszül úgy fog kinézni, mint a blobfish.
2023. jan. 11. 19:36
 33/49 anonim ***** válasza:
90%
Egy nő = minden nő? OK.
2023. jan. 11. 20:22
 34/49 anonim ***** válasza:
90%
Ha VV Anett aszonta, akkor biztos úgy van!
2023. jan. 11. 20:33
 35/49 anonim ***** válasza:
87%

13. Nem arrol van szo, hogy “mindegyik ferfi eroszaktevo”

Hanem hogy nem tudjuk MELYIK valoban az.

Engem tavaly egy este majdnem full hazaig kisert egy kulfoldi csavo (migrenem volt, szedultem, hanytam, de 20 percre voltam otthonrol, nem akartam mentot hivni, mert otthon van a bevalt gyogyszerem es sotetben, nem neonlampak alatt akartam fekudni, meg ulni a surgossegin orakat).

Alig tudtam levakarni magamrol, mondta hogy o csak segiteni akar. Es igaza volt, nem csinalt semmit, egyedul a hajam fogta, mikor egy telefonfulke mellett hanytam.

De vegig attol rettegtem hogy tortenik valami. Ti ferfiak ezt a zsigeri rettegest nem igazan fogjatok megtapasztalni. Szerencsesek vagytok.

2023. jan. 11. 23:04
 36/49 A kérdező kommentje:

35:

1. gyerekkoromban apám ütött-vert, volt hogy részegen fekvőtámaszozásra kényszerített, és ha nem bírtam, összeestem, akkor rugdosott, később kizavart a házból

2. egy cigánygyerek fenyegetett, hogy ha nem adok neki pénzt, ki tudja, mi volt nála, ezért adtam, később egy másik egy télen egy horgászbottal (!) a kezében kezdte a hány óra van, mutasd a telefonod szöveget, de ekkor el tudtam menekülni

remélem már jobban vagy

2023. jan. 11. 23:13
 37/49 anonim ***** válasza:
14%

36

És most azokon vered le a nyomorod, akiken még lehet. Vert volna agyon apád inkább.

2023. jan. 12. 00:00
 38/49 anonim ***** válasza:

Kérdező ez te vagy?? Ez valami fétis dolog?

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1208..

2023. jan. 12. 08:18
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy példából akarnál mindenkire következtetni? Ráadásul egy olyan embernek a példájából, aki annyira "okos", hogy ayahuasca-szeánszra ment, aztán meztelenül betépve fetrengett meg mászkált utána az erdőben?

Amúgy ismerek 40+-os gyerektelen nőket, akik baromi jól megvannak (saját bevallásuk szerint is és láthatóan is - sokkal több kiélt, besavanyodott, depressziós, lelkileg megvénült, életunt nőt látok olyat, akinek van gyereke).

2023. jan. 12. 12:38
 40/49 anonim ***** válasza:
45%

"Vele kapcsolatban amúgy nem súlyos a helyzet, csak annyi, hogy talán a 7 éves kapcsolatának nem kellett volna véget vetnie. Vagy ha igen, miért kellett hozzá 7 év."

Kapuzárási pánik, ő sem fiatalodik és a csonttörései miatt volt ideje mélyen magába nézni.

Azért 7 év, mert valószínűleg a férfi hozzáállása is megváltozott azok után, hogy Aleska Diamonddal egy ilyen szeánszon vettek részt, ahol meztelenül, összetört csontokkal találtak rá az erdőben, miután begombázott. Erre azért a legvakabb bétában is felmerül, hogy valami szexuális dolog is lehetett ám ott. És a "nem emlékszem" nem segít a helyzeten. Sőt!

"Szóval nem az van, mint másoknál, hogy nincs is kapcsolatuk, hanem hogy rossz pasit választottak."

Nem, nem. Ő szerintem egy prémium bétát választhatott, csak elcseszte.

"Nem kárörvendő vagyok, hogy tessék, hát erről beszélek, igenis sajnálom Anettet."

Nem kell őt sajnálni, az ő korában az ő külsejével még kisgyerekes anyukaként is találnak elfogadható férfit, amennyiben valóban nyitottak. Ő még azt is megteheti, hogy válogat, hiszen ismert és még gyerek sincs. Ráadásul egy férfinek elég komoly státuszt jelent, hogy civilként összejött a VV Anettel. Pl. sima átlagos kis vagy középvállalkozó évi 10 milliós nettó profittal, ilyen jól karbantartott Fecsó vagy Kamarás Iván külsővel, diplomával, ami lehet akár bölcsész, de mégis ott a papír és lehet ezek után az illetően akár duguláselhárító cége is, ha kellően sokoldalú ahhoz, hogy meg lehessen jelenni vele és ne magától hasadjon, innentől pedig már csak az igények összepasszintását kell megoldani.

És 40-esként a gyerekvállalás szerintem a mai világban elég általános igény ahhoz, hogy bőven legyen rá jelölt.

Ráadásul a VV Anett név eleve egy marketingértékkel bír, amit csak ki kell aknázni, ha a megfelelő partnerrel akad össze. Tehát nem arról van szó, mikor a Békés megyei Lakatos Dzsesszika összeszed egy 70 éves pocakos sugar daddyt, aki finanszírozza neki a költséges életformáját és már azt hiszi, hogy ő a Kim Kardashian, aztán a sugar daddy kivágja, mert elpofátlanodik és ezek után keresi a társát, aztán a Fecsó kaliberű randipartnerek nem tudják, hogy sírjanak vagy nevessenek, amikor leülnek vele a Starbucksba és elkezdi sorolni, hogy ő vidéki lány, neki nem szégyen a munka mert volt ő is nagyon szegény meg anyukáját és a testvéreit most is segíti és most igaz, műkörmei vannak, de nem törik le a munkától, hiszen van neki takarítói meg bolti eladói OKJ-ja meg járt ám szakiskolába is, csak érettségizni nem tudott mert dolgoznia kellett és hogy abba a kocsiba is, ami az instán van csak beült, valójában még jogosítványa sincs neki, de meg akarja szerezni vagy a rafináltabb (régen volt, csak elvették).

Attól, hogy egy férfi gazdag és sikeres még nem fog mindenféle jött-ment wannabe instamodellt felkarolni. Ezekhez képest egy VV Anett klasszisokkal jobb még úgy is, hogy nem 20, hanem 40 éves. Már aki tartósABB (ha nem is életre szóló) társra vágyik, aki esetleg nem okoz meglepetéseket a hisztikéjével egy külföldi nyaraláson mondjuk egy konzervatívabb országban meg aki kellően világlátott és kulturált ahhoz, hogy ne kelljen vele szégyenkezni, fél szavakból értsen, stb. És ne csak azért, mert inkább szobanövény, hiszen akkor nem ront el semmit, ha meg sem szólal.

2023. jan. 12. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!