Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » VV Anett őszintesége a mérföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VV Anett őszintesége a mérföldkő, amiről itt papolunk hónapok óta, hogy igenis a nők akarnak gyereket, de később megbánják, hogy nem lett semmi (linkkel)?

Figyelt kérdés

Hányszor írtam ki a kérdést, hogy majd a sokat válogató nők 40 felett megbánják, hogy nem lett semmi...

[link]

Nála azért érdekes, mert ír a 7 (máshol 5) éves kapcsolatáról, ahol tervezték a gyereket, de végül nem lett (gondolom végigvédekezték, tehát nem az van, hogy nem ejtette teherbe az alfa - merthogy ilyen nő csak alfával áll szóba).

Nagyon érdekes, hogy a nagyszülei 50 éves házasságára hivatkozik, mondván, ő is ilyet akart, EZÉRT a tökéletest kereste - és észre sem veszi, hogy a nagyanyja nagyon nem a tökéletest kereste, hanem egyszerűen elfogadta az első férfit, akit útjába sodort a szél. Tehát pont, hogy rosszul méri fel a magyarázatot, a következményeit, a tetteit.

Vele kapcsolatban amúgy nem súlyos a helyzet, csak annyi, hogy talán a 7 éves kapcsolatának nem kellett volna véget vetnie. Vagy ha igen, miért kellett hozzá 7 év. Szóval nem az van, mint másoknál, hogy nincs is kapcsolatuk, hanem hogy rossz pasit választottak.

Hogy nem érti, miért alakult így az élete (több cikk jelent meg erről, mindegyik máshogy hozza, de volt olyan, ahol ezt írta), hát talán nem kellett volna 20 évesen Való Világban szerepelni, az biztosan nem tett jót az életének, hiszen azóta semmit nem tett, most is csak ennyiből ismert. 20 évvel később.

És nem! Nem kárörvendő vagyok, hogy tessék, hát erről beszélek, igenis sajnálom Anettet. Azt se írom, hogy jajj, bárcsak nekem adna egy esélyt... az kicsit furcsa, hogy mindig is 5 évvel idősebb pasit akart magának, elképzelem, hogy jön álmai pasija, de nem 5, csak 3 évvel idősebb vagy ilyesmi. Ez már azért a válogatás durva része.

Szóval bár nem irigylem, együttérző vagyok vele, mert hát ki szaporodjon, ha nem egy ilyen csodaszép nő? Neki biztos szép lányai lennének, ha mondjuk már 2-3 gyerekes anyuka lenne. És ez benne a tragikus, hogy a szépeknek mindenen jár az eszük, csak a házasságon nem. VAgyis csak elméletben jár, gyakorlatban nem.

Amúgy onnan jött a hír, hogy regisztrált Tinderre, de még senkivel sem találkozott. Nos, még nem dobta fel, bár pont a 42 éves korosztályt nem jelölöm, miatta lehet kivételt teszek. :D

2023. jan. 11. 18:17
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
12: tehát keressem fel az összes exem, hogy kisajtoljam belőlük a vallomást? :D Ezt te sem gondolhatod komolyan. Nyilván azért egy celeb cikkét kell berakni, mert ő az, aki nyilatkozik. Ha Kovács Mária 35 éves nő besétálna a Blikk szerkesztőségébe, senkit sem érdekelne, pedig lehet, hogy ugyanezt nyilatkozná. És hát ugye vannak azok a nők (vagy az az embertípus, felőlem akár lehet férfi is), aki mindig hallgat és sosem fogja beismerni másnak, hogy tévedett, max. magában tartja.
2023. jan. 11. 19:18
 22/49 anonim ***** válasza:
75%
Miért hiszed, hogy ezek a nők akarnak koloncot?
2023. jan. 11. 19:18
 23/49 anonim ***** válasza:
92%

30 évesen senki sem öreg, aki meg a feszességet tartja szem előtt, az mitől jobb mint aki eddig bulikázott?

A “lyuk” pedig nem lesz agyonstrapált azért mert szexelni merészel a nő.

2023. jan. 11. 19:19
 24/49 anonim ***** válasza:
90%
És szerinted mindenki megbánja, hogy nincs gyereke?
2023. jan. 11. 19:21
 25/49 anonim ***** válasza:
88%

Azt nem érted meg kérdező, hogy mert egy valaki bánja, nem azt jelenti hogy mindenki fogja. és nem azért mert nem vallja be magának.

Én pl rohadt hálás vagyok, hogy nem szültem gyereket az eddigi kapcsoltaimban, pedig 32 éves vagyok, itt már öregnek számítok, de semmit nem bánok, sőt..

26/49 anonim ***** válasza:
68%

Ó, dehogynincs. Normális baráti körünk, akiktől nem távolodtunk el a kialvatlanság miatt, megtakarításaink, ép idegrendszerünk és gátunk, nem szétnyúlt bőrünk, tekintélyünk a szakmánkban, mert nem estünk ki két évre és nem lógunk el folyton a gyerek miatt...

Annak van elkúrt élete, aki szaporodna, csak mindenki szarik a fejére, mert egy nyomorult.

27/49 anonim ***** válasza:
60%

Hú, pedig milyen hálásan nézünk egymásra a férjemmel, mikor más lárvája a taknyában bugyogva vonyít fel és beégeti mindenki előtt...

Milyen jó is a szép, tiszta, rendezett otthonba hazajönni...

Milyen jó is elnyújtózni az ágyban és jól kialudni magad, későn feküdni és kelni hétvégén.

Milyen jó is, mikor hívnak valahova és bármikor igent tudok mondani

Engem csak azért bsztatnak, hogy nincs gyerekem, mást meg 8 órás vajúdás után a többi irigy r*banc nem hív igazi anyának, mert a gyereke császárral jött a világra vagy mert nem bírja szoptatni. Én nagyon boldog vagyok, hogy nem tartozom ebbe a rétegbe.

2023. jan. 11. 19:25
 28/49 anonim ***** válasza:
85%

"tehát keressem fel az összes exem, hogy kisajtoljam belőlük a vallomást?"

Aha, szóval például az exekről szereted az ilyeneket elképzelgetni és ettől jobban érzed magad gondolom. Hát ez szánalmas, get a life!

2023. jan. 11. 19:29
 29/49 anonim ***** válasza:
91%
"Szia Juci, és HAHA! Tudom, hogy akarsz gyereket, a VV Anett elmondta! Az én spermámat már nem kapod meg, bibibí!"
2023. jan. 11. 19:33
 30/49 anonim ***** válasza:
89%
De aranyos, azt hiszi, hogy bárki bánja, hogy nem lett tőle gyereke? :) édesem, szerintem inkább örülnek, hogy nem egyedülálló anyák...
2023. jan. 11. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!