Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » VV Anett őszintesége a mérföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VV Anett őszintesége a mérföldkő, amiről itt papolunk hónapok óta, hogy igenis a nők akarnak gyereket, de később megbánják, hogy nem lett semmi (linkkel)?

Figyelt kérdés

Hányszor írtam ki a kérdést, hogy majd a sokat válogató nők 40 felett megbánják, hogy nem lett semmi...

[link]

Nála azért érdekes, mert ír a 7 (máshol 5) éves kapcsolatáról, ahol tervezték a gyereket, de végül nem lett (gondolom végigvédekezték, tehát nem az van, hogy nem ejtette teherbe az alfa - merthogy ilyen nő csak alfával áll szóba).

Nagyon érdekes, hogy a nagyszülei 50 éves házasságára hivatkozik, mondván, ő is ilyet akart, EZÉRT a tökéletest kereste - és észre sem veszi, hogy a nagyanyja nagyon nem a tökéletest kereste, hanem egyszerűen elfogadta az első férfit, akit útjába sodort a szél. Tehát pont, hogy rosszul méri fel a magyarázatot, a következményeit, a tetteit.

Vele kapcsolatban amúgy nem súlyos a helyzet, csak annyi, hogy talán a 7 éves kapcsolatának nem kellett volna véget vetnie. Vagy ha igen, miért kellett hozzá 7 év. Szóval nem az van, mint másoknál, hogy nincs is kapcsolatuk, hanem hogy rossz pasit választottak.

Hogy nem érti, miért alakult így az élete (több cikk jelent meg erről, mindegyik máshogy hozza, de volt olyan, ahol ezt írta), hát talán nem kellett volna 20 évesen Való Világban szerepelni, az biztosan nem tett jót az életének, hiszen azóta semmit nem tett, most is csak ennyiből ismert. 20 évvel később.

És nem! Nem kárörvendő vagyok, hogy tessék, hát erről beszélek, igenis sajnálom Anettet. Azt se írom, hogy jajj, bárcsak nekem adna egy esélyt... az kicsit furcsa, hogy mindig is 5 évvel idősebb pasit akart magának, elképzelem, hogy jön álmai pasija, de nem 5, csak 3 évvel idősebb vagy ilyesmi. Ez már azért a válogatás durva része.

Szóval bár nem irigylem, együttérző vagyok vele, mert hát ki szaporodjon, ha nem egy ilyen csodaszép nő? Neki biztos szép lányai lennének, ha mondjuk már 2-3 gyerekes anyuka lenne. És ez benne a tragikus, hogy a szépeknek mindenen jár az eszük, csak a házasságon nem. VAgyis csak elméletben jár, gyakorlatban nem.

Amúgy onnan jött a hír, hogy regisztrált Tinderre, de még senkivel sem találkozott. Nos, még nem dobta fel, bár pont a 42 éves korosztályt nem jelölöm, miatta lehet kivételt teszek. :D

2023. jan. 11. 18:17
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
90%
Így van, VV Anett az nem "a nők"!
2023. jan. 11. 19:00
 12/49 anonim ***** válasza:
92%
Nem érti sajnos, azt hiszi amit egy nő megbán akkor azt az összes többi is.
2023. jan. 11. 19:04
 13/49 anonim ***** válasza:
20%

12.

Kicsit furcsa dolog ez, mert fordítva viszont gyakran dörrennek kollektív ítéletek. Konkrét példa, amikor Ted Bundy összehordott mindenféle őrültségeket - kicsit sem manipulatív szándékokkal - és sokan rögtön elfogadták, hogy a férfiak mind potenciális veszélyforrások meg titokban mind erőszaktevő lenne, ha lehetne.

2023. jan. 11. 19:08
 14/49 anonim ***** válasza:
89%
Mostanában nagyon finnyás vagyok a húsra, pedig muszáj lenne több fehérjét ennem. Nem szeretnéd valahogy elmagyarázni a testemnek, hogy valójában nagyon szeretné azt a husikát, hogy ne legyen végre kibszottul alacsony az összfehérjém? Mert én zsigeri undort érzek minden, nem frissen, jól átsütött húsra az elmúlt 2 hónapban és nagyon örülnék neki, ha valaki ráébresztene, hogy valójában csak rosszul érzem. A tejtermék nem opció, mert attól fosok, de lehet az enzimjeim is csak botorságból nem termelődnek.
2023. jan. 11. 19:09
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
De akkor ez visszafele is igaz? Minden férfi vonzónak tartja a 300 kilós nőket, aki kimondja, az csak őszinte? Aki meg csendben van, az hazudik?
2023. jan. 11. 19:09
 16/49 anonim ***** válasza:
12%

14.

Ezt inkább egy orvossal kellene megbeszélned, nem...?

2023. jan. 11. 19:12
 17/49 anonim ***** válasza:
93%

A kérdezőnek is, mégis ide teszi fel. Szóval?

2023. jan. 11. 19:14
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem Ted Bundy miatt óvatosak a nők a férfiakkal szemben, maradjunk ennyiben. Nem gondoljuk, legalábbis en fixen nem, hogy minden férfi erőszaktevő. De jobb félni, mint megijedni. Ha nem nő vagy, ezt nem értheted és nem rosszból mondom. Párom is mindig kinevet, hogy egyből bezárom az ajtókat ha beülök a kocsiba. Más világot élünk, neki nem kell ilyenektől tartania, ő nyugodtan sétálhat az utcán sötétben, en kevésbé. Nem azért mert minden egyes férfi erőszaktevő és csak férfi , de akkor is nehezebben védjük meg magukat velük szemben és nekünk kell tartani attól, hogy a testünkbe kerül a másik nemiszerve akaratunkon kívül. Így ez inkább óvatosság, mintsem általánosítás, ugyanis a környezetemben rengeteg férfi van akiben bízok és nem tartok tőlük, de amíg nem ismerem meg a másikat, óvatos leszek.
2023. jan. 11. 19:14
 19/49 anonim ***** válasza:
13%
Én értem a kérdezőt, hozott egy példát egy nagyon súlyos társadalmi folyamatra ami most csak azért került egy kis időre reflektorfénybe mert egy celeb nyilatkozott a saját életével kapcsolatban. Szerintem soha ennyi kései harmincas gyerektelen szingli nő nem volt mint manapság. Ezek nagy részén már csak a csoda segíthet ha gyereket akarnak. Elqrták az életüket, a legtöbbjüknek semmije nincs mert elutazgatták, elbulikázták a fizetésüket és ebben a korban kezdenek rájönni hogy kellene valaki akire támaszkodhatnak meg akivel családot lehetne alapítnai mert nagyon, mindennél jobban kellene a gyerek. Csak az a baj hogy az a férfi réteg ami társként nekik szóba jöhetne nem az ő agyonstrapált rojtos lyukukra céloz hanem a feszes kis húszévesekre, szóval innentől kezdve megizélte az isten az egészet. Kihal a magyar a rákba.
2023. jan. 11. 19:15
 20/49 anonim ***** válasza:
0%

18.

Oh, de megértem, csak én a cigányokkal szemben járok el így - tapasztalatból. De ott nemtől és kortól függetlenül. (Egy kis liberális nézet így a végére)

2023. jan. 11. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!