Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ha figyelmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha figyelmen kívül hagyom a nőket akkor érdeklődnek irántam?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm nyalizik nekik a nyálát csorgassa szalad utánnuk kevés sikerrel mint valami kiskutya, én igazából lexarom a legtöbbet és mégis megtalálnak nyomulnak rám próbálnak beszélgetni velem, érdekes ez a női gondolkodás ti is tapasztaltátok már ezt miért csinálják ezt a csajok?
2023. jan. 11. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak a nőkkel van ez így. Akinek a seggét is kinyalom, az nem becsül meg, akit leszarok, az meg a fél karját adná értem. Szerintem a kihívás kell az embereknek.
2023. jan. 11. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
És mondd te örülnél ilyen needy simpeknek?? Gondolom nem.
2023. jan. 11. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Ezt azért tapasztalod, mert Chad vagy. Ha incel lennél, akkor a kutya sem nézne rád, még örülnének is neki, hogy végre nem rontod körülöttük a levegőt. Maximum ilyen friendzone-os dolgokkal keresnének meg, amikor érdekük van belőled. Telepítsd újra a gépüket meg ilyesmi.
2023. jan. 11. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
11%

#1: Szerintem meg te összecseréled az okot az okozattal. Azoknak nyalják ki a seggét és akarják a fél karjukat odaadni emberek, akiket ÉRTÉKESEBBNEK tartanak önmaguknál. Ez pedig ha csak nem valami hősszerelmes tinilányról van szó, akkor OKKAL történik. Például alkalmazott a főnökének, csóró szomszéd a tehetős szomszédjának, szürkeegér az influencer havernek, duci lány a fitneszmodell testű lánynak, vékony fiú a kigyúrt srácnak, csóró melós a self-made-business-mannek, introvertált csendes srác a nagydumás menő arcnak és így tovább...

Fordítva pedig te sem szeretnél ilyen kullancsokat magad körül, idegesítene már a puszta jelenlétük is, de amikor látnád azt, hogy vannak emberek, akik emiatt téged értékesebbnek tartanak (olyanok, akiknek adsz a véleményükre, akiktől jobban érzed magad, hogy másképp néznek rád), ezért inkább hasznodra próbálod fordítani az ilyen needy arcokat. Ha csóró vagy, akkor elfogadsz tőlük egy csomó mindent, ők meg örömmel adnak akkor is, ha nálad is csóróbbak, mert felnéznek rád. Ha pénzed van, de kényelmes típus vagy, akkor még nagyvonalúan el is küldöd őket két darab kétszázassal a kávégéphez, hogy hozzon neked egy capuccinót meg magának is amit akar és mikor hozza vissza a visszajárót is mondod neki, hogy "hagyd nyugodtan, köszi, hogy hoztál". Mikor költözöl akkor megengeded neki, hogy felajánlja a segítségét, hogy segít bútort cipelni, akkor is kap tőled valami jelképes összeget meg bontasz neki egy sört. Csajok elviszik magukkal a VIP szektorba a duci needy barátnőt.

2023. jan. 11. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem tapasztaltam.
2023. jan. 11. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Az olyan férfi aki nemet tud mondani bőven megbizhatobb és értékesebb az osszes többinél.
2023. jan. 11. 17:59
 7/10 anonim ***** válasza:

#6: Van egy akár matematikai képlettel is leírható libidó és rendelkezésre álló nők költség/haszon aránya osztva a rendelkezésre álló szabadidő a 24 órából az aktuális életkort és a jövőbeli célokat is figyelembe véve és ez alapján értelemszerű, hogy bizonyos vonzósági szint fölött egyre több nőnek és egyre több szituációban tudnak nemet mondani a férfiak és fordítva, bizonyos vonzósági szint alatt meg egyre több nőnek csicskulnak be, simpelnek.

Úgyhogy összetett a dolog. Mondhat nemet számtalan dologért, lehet akár alacsony is a libidója vagy tényleg nem jössz be neki (igen, instamodellekkel is előfordul bármilyen hihetetlen, hogy valakinek pl. pont a ducik jönnek be) esetleg úgy ítéli meg, hogy a hosszútávú terveibe nem illesz bele és ő családban, komoly kapcsolatban gondolkodik (ettől még messze nem garancia, hogy el is fogod tudni viselni hosszútávon, mert egy komoly kapcsolathoz nem elég a jó külső és a monogámia).

De maradjatok csak ebben az egyszerű hitben, hogy aki nemet tud mondani az mekkora álompasi és teperjetek csak utána nő létetekre pincsikutyaként.

2023. jan. 11. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki nemet se tud mondani, semmi tartása nincs az sehol nincs azoktol se, akiknek oka van meneket szórni.
2023. jan. 11. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Leszarom a nőket és nem kuncsorognak.
2023. jan. 11. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:

#8: Így van. Akárcsak a munkaerőpiacon. Sok csicska dolgozó nem bír nemet mondani a főnökének, nem mer az asztalra csapni, bezzeg magában puffogni azt tud meg elégedetlenkedni. Hát miért nem? Most mi lehet a legrosszabb? Felmondanak neki egy olyan helyen, ahol amúgy sem szeretett dolgozni. Nagy cucc... Az élet megy tovább, legalább több szabadideje lesz. Én már ezt csinálom egy jó ideje. Oké, nekem van 3 milliárdom, de hát ez most részletkérdés.

Az ilyeneket akkor sem tudom tisztelni, akik nem mernek az asztalra csapni, nincs bennük tartás. És szánalmas módon csak a kifogásokat keresik. Albérletre, családra, lakáshitelre hivatkoznak. Hát persze. Könnyű azt mondani. Valójában tartásuk nincs hozzám képest, aki az asztalra csapott és akkor se csicskult be a főnökének.

(Remélem átjön az irónia)

2023. jan. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!