Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a nők miatt megéri szülői házból albérletbe költözni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
70%

54-es, az ápoló, tanár és a tüzoltó is tudta elöre, hogy mit vállal. A "szakiktól" se sajnálom a millióikat, mert valaki csak kifizeti nekik. Ha olyan szar munkát végeznének, akkor nem lennének millióik, de mégis tudnak valamit, ami másoknak érték.

Én sem azért tanultam, hogy ugyanolyan szinten éljek, mint egy betanított munkás, csak mert milyen igazságtalan az már, hogy az egyik milliót keres, a másik meg kétszázezret. Pontosan azért tanultam, hogy jobban éljek. Ez nem igazságtalan, hanem pont hogy igazságos. Ki amennyi energiát, kemény munkát fektet magába, annyit is kap vissza. Fél kiló kenyér meg nekem is csak fél kiló, miért kéne többet fizetnem érte, mint a minimálbéresnek? Én tehetek arról, hogy a minimálbéres csak a 8 általánost járta ki? A legtöbb ember nem azért van minimálbéren meg közmunkán, mert mondjuk értelmi fogyatékos és emiatt képtelen fejlödni, hanem azért, mert lusta tenni érte, hogy jobban éljen.

Igen, szükség van ezekre az emberekre is, akik elvégzik az alacsonyabb képzettséget igénylö munkákat, mert azok is fontosak. De akkor fogadja el, hogy ezért ennyi jár. Ha nem tudja elfogadni, akkor pedig tegyen érte, hogy változzon a helyzet.

2023. jan. 12. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!