Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a nők miatt megéri szülői házból albérletbe költözni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Csak az a különbség, hogy külföldön az albi a fizud negyede vagy harmada, itthon meg főleg Pesten lassan egy átlag havi fizetés ára egy albérlet. Úgyhogy persze én is azt mondanám, hogy megéri albiban lakni, ha havi max. 100 ezer lenne, de 250 ezrekről beszélünk. Sőt jobb helyeken sokkal többről.

2023. jan. 12. 07:56
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

"Ha hitelt veszek fel, akkor a bankot gazdagítom milliókkal, plusz 50 évig még nem is lesz a sajátom."

Ok, de ez a csajokat nem érdekli. Őket az érdekli, hogy legyen hol lakniuk, élniük. Ha ezt nem tudod biztosítani, akkor bocsi.

2023. jan. 12. 08:00
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

@51

Egy albi megyeszékhelyeken max 100. Bp.n valamivel magasabb persze, de pl a férjemnek 4 lakása van, (2őt vett, 2 őt örökölt) pesten van olyan, amit 100ért ad ki, mert inkább több fillér, mint kevesebb forint

2023. jan. 12. 08:09
 54/61 anonim ***** válasza:
76%

36-os:

"Igen, az az igazsag, mi a fszomnak erne meg kulonben nekem tobbet tanulni, tobbet tenni a magasabb fizetesert, ha tobbet kell belole leadoznom"

Csak sajnos nem ez a helyzet, ez abszolút nem szentírás, hogy aki többet tanult és akár magasabb végzettsége van az jobban fog keresni, jobban fog élni. Lásd a csöves "szakikat", a legtöbbjük aki itthon van egy kißaszott kókler mégis akár milliókat összeharácsolnak havonta a szaros "munkájukkal" és kérlek ne akard megmagyarázni hogy nem így van, mert volt szerencsém temérdek ilyen "szakemberhez". A legtöbbnek még egy szaros papírja sincs semmiről, adózni nyilván nem szeret, de azért sajnáltatja magát mindenért. Míg egy ápoló, tanár, tűzoltó meg milyen pénzekért kénytelen dolgozni?

Szóval ne legyél már fogyatékos baßdmeg...

40-es:

"Én 3x annyit rakok a közösbe, mint te. Mégis, ugyanannyiba kerülnek a dolgok nekem is, én sem kapok orvosi ellátást, és sorolhatnám! Tényleg velünk, többet keresőkkel szemben a legigazságtalanabb a rendszer!"

Te igen értelmes, aki minimálbéren van annak az életben maradáshoz szükséges dolgok ugyanannyiba kerülnek, mint aki milliókat kap, Oké, hogy a nagyobb összegből ugyannyi % mellett többet adózol, de hol igazságos az ,hogy aki 2 milliát keres leadózik 670 ezret, de még így is marad neki 1,3 millió, viszont a kenyér és alapvető élelmiszer neki is ugyannyi, mint akinek a 300-ból marad 200 ezer. És képzeld a skandináv országokban bizonyos keresetek fölött akár 90%-os különadó van, pontosan ezért. És szerinted melyik rendszer, melyik ország működik jobban? Magyarország vagy mondjuk Norvégia? Na melyik?

Ja arról nem is beszélve, hogy mi lenne akkor ha senki nem végezné el a minimálbéres munkákat? Belegondoltál nagyokos? Az egész ország belefulladna a mocsokba csak úgy egy példaként...

2023. jan. 12. 08:21
 55/61 anonim ***** válasza:
31%

54 Ha egy forintba kerulne a kaja, akkor is talalnanak a szegenyek valamit, amit kifogasolhatnak, mert epp emiatt szegenyek, a kedvenc hobbijuk miatt, ami a kifogasok keresese.

Ha olyan lehetetlen a rendszer, akkor nem lennenek egyszeruen peldak szar csaladi hatterbol kitoro emberekre, akik semmi mast nem tettek, csak tanultak valamit es csinaltak, amit kell. Ne gyere nekem a papir nelkuli szakemberekkel, ok is tettek valamit, most lenyegtelen, hogy egy otvar amit csinalnak, de legalabb csinalnak valamit es nem 150 ezezert sirnak a gyarban. Nyilvan nem ez a kovetendo pelda, de van boven pelda tisztesseges szakemberekre is, a tanulas alatt nem feltetlenul a 8 diplomat kell erteni. EGY darab skillt kellene megtanulnia mindenkinek, ami hasznos, ez lehet ketkezi munka is vagy szellemi munka, ezt mar mindenki el tudja donteni, hozza mi all kozelebb.

Azt meg hagyjuk, hogy valakinek el kell vegeznie a minimalberes melot, nyilvan el kell es mindig lesznek olyanok, akik megcsinaljak, de ez lehet diakmelo, az elso munkahelyed ahol egyaltalan csak megszokod a munka vilagat, fenn lehetne tartani bortonbol szabadultaknak az elso 1-2 evukre vagy mittomen, az nem normalis, hogy 30-40 eves emberek ebbol probaljak meg az egesz felnott eletuket menedzselni, csaladot ellatni es tarsai es kozben bognek, hogy nekik milyen szar, bezzeg a Jozsinak milyen jo, aki gazdag, aki reggel 6-tol este 10-ig dolgozik a valllakozasan, hetvegeket is beleertve. En tudom milyen megdolgozni a penzert, es akinek csak annyi a dolga, hogy reggel 6-ra beerjen, es delutan 2-kor mar mehet is haza, meg talan neha hetvegen is be kell menni havonta 1-2x, annak munka szempontjabol rohadt kenyelmes dolga van. Ettol meg mindenki kaphatna nyilvan magasabb bert, de huzzal a francba a baromsagaiddal, hogy mas fizessen 90%-os adot.

2023. jan. 12. 09:17
 56/61 anonim ***** válasza:
68%

" akkor is talalnanak a szegenyek valamit, amit kifogasolhatnak"

Nekik mégis vannak nőik.

2023. jan. 12. 09:58
 57/61 anonim ***** válasza:
Nekem meg ferjem van, de ez nem tudom, hogy jon ide. :)
2023. jan. 12. 10:05
 58/61 anonim ***** válasza:
71%

54

Persze, hogy el kell végezni ezeket a munkákat.is. De ez most hogy jön ide??? A kukás nem azért végzi el a kunkáját, hogy én ne ússzak a mocsokban, hanem mert ennyihez ért! Ennyire vitte. A lehetősége neki is megvan tanulni. És igen. Nekem brt 1M.ből marad 600 ezer, a 300 ezret keresőnek meg 200. A %os adózás az igazságos! De még ez is igazságtalan, mivel én jóval többet rakok a közösbe!

2023. jan. 12. 10:26
 59/61 anonim ***** válasza:
50%
58: hulladékgazdálkodásban remek jó karriert lehet befutni. Mi a bajod a kukásokkal?
2023. jan. 12. 10:31
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

59

Semmi bajom velük! Mi bajom lenne? Csak én nem kezdek velük! Jobb szeretem a sikeres, jól kereső férfiakat!

2023. jan. 12. 13:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!