Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a nők miatt megéri szülői házból albérletbe költözni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Najó, azért nem ártana egy életkor is meghúzni, mert azért fiatal felnőttek is járnak együtt, akiknek nem feltétlenül van még saját lakásuk.
2023. jan. 11. 21:32
 42/61 anonim ***** válasza:
0%

De ez a saját lakás ilyen magyar buta pics@ megközelítés , még a szocializmusból jövő proli szülők nevelésének az eredménye.

Külföldön nem is nagyon hajtanak arra, hogy saját lakásuk legyen, mert felesleges kínlódás csak.

2023. jan. 11. 22:19
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

42

De az ám! Ha lesz lakásod, azt is ajándékozd el! Hisz, sokkal jobb valaki más zsebét tömni úgy, hogy a lakás nem lesz a tied soha, mint a sajatod reszleteit fizetni, ami előbb-utóbb a tiéd lesz

👏👏👏👏👏

2023. jan. 11. 23:33
 44/61 anonim ***** válasza:
Ha te csak azért költöznél el, hogy legyen nőd, bárhol lakhatnál, akkor se kellenél. Felnőtt emberrel szeretnék kapcsolatot, nem egy taknyossal. Annak meg alapvető feltétele, hogy az alanynak igénye van arra, hogy leváljon a szüleiről. Ha tettem volna, én szerintem már 10 évesen elköltözöm, mert már akkor önállóbb voltam, mint ezek a mamahoteles óvodások.
2023. jan. 11. 23:34
 45/61 anonim ***** válasza:
50%

43-as!

De te nem vetted észre az utóbbi években mennyire felmentek a lakás és ház árak? :D

Az a hülye, aki átlagos jövedelemből belepaszírozza magát 50 év hitelbe, plána ebben az országban.

Ez a "le kell cövekelni" , meg a nehogy már más zsebét tömjem, annyira f.s.z. magyar hozzáállás. Ha hitelt veszek fel, akkor a bankot gazdagítom milliókkal, plusz 50 évig még nem is lesz a sajátom. De cserébe legalább nem is költözhetnék könnyen, mint pl egy albérletben.

2023. jan. 12. 01:24
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
45 Ha koltozni akarok, keresek alberlot a lakasomba es kiveszek egy albit, amit ebbol fizetek. Hoppa, maris mashol lakom, es a kiadasaim sem novekedtek. Tesom elvallalt egy kulfoldi melot, egy honappal kesobb mar kint lakott, a lakasat itthon ket diaklany berli. Tenyleg rohadt bonyolult. Ha barmi szar van, neki itt van a lakasa mint biztos pont, de a diaklanyok, akik berlik, meg kereshetnek akkor mast. Sokkal jobn valoban, amikor barmikor kirakhatnak a lakasodbol barmi egyeb indok miatt XD A sajat lakas eseteben legalabb egyetlen egy dolog van, fizetni kell, mint minden mast, es pont.
2023. jan. 12. 05:52
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszelve arrol, hogy az alberletre is szerzodest kotsz, ott sem lehet csak ugy pattogni, ha neked ido elott el kene koltoznod, buksz egy csomo penzt, tehat altalaban legalabb egy evet muszaj ott laknod, ha vissza akarod kapni a kauciot. (Aztan lehet vissza sem adjak, mert kattos a foberlod es nem tetszik neki valami.)
2023. jan. 12. 05:54
 48/61 anonim ***** válasza:
79%

45

Hát nem tudom. Én az enyémet 3 éve vettem, megyeszékhelyen, (Bp től nem messze) 28M.ért. 30%os önerőevel. Még 5 év van hátra a hitelből (Az önerőt külföldön szedtem össze. (Meg nem csak azt szedtem össze 5 év alatt kint, hanem még 3 nyelvtudást is mellé, amivel itthon bármelyik SSC örömmel alkalmazott, pedig csak érettségim van, semmi más! (jelenlegi fizum súrolja a brutto 1M.et +juttatasok+13.havi, stb)

Kifogás.txt. ha nekem nőként sikerült...nehogy már egy pasinak ne menjen....a sírás meg a kifogás...aztan meg persze megy a rinya, hogy elutasotanak a nők. Ha pedig idősebb vagy, (én 29 vagyok) akkor véképp rohadt ciki, mert 6-7 éve még könnyebb volt lakáshoz jutni

2023. jan. 12. 07:34
 49/61 anonim ***** válasza:
26%
Ezt mondom, hogy a magyar albérletpiac egy rémálom. Emiatt fogy a népesség, mert nem él senki külön, ezért a csajok csak a gazdag felső 20%-al jönnek össze.
2023. jan. 12. 07:49
 50/61 anonim ***** válasza:
71%
Normális nő, NEM szül albérletbe!
2023. jan. 12. 07:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!