Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a nők miatt megéri szülői házból albérletbe költözni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként ha van saját lakásod akkor sem biztos, hogy el tudsz költözni otthonról. Én pont így vagyok, hiába örököltem egy lakást egyszerűen annyira szánalmas a fizetésem, hogy nem tudnám egyedül fenntartani. Vagy ha igen, akkor nagyon nagyon kuporgatva, hónapról hónapra élve...

Ez az ország egy tragédia.

2023. jan. 11. 18:44
 32/61 anonim ***** válasza:
72%
31 En nem tudom, az milyen lakas lehet, es milyen fizetesed van, amibol nem lehet kifizetni egy lakasnak a rezsijet, de ha ez nem megy, az mar nem az orszag hibaja :|
2023. jan. 11. 18:47
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező megnyilvánulásai alapján azt tippelem, hogy akkor sem lesz nője, ha elköltözik.

A saját lalbérlet szükséges, de nem elégséges feltétele a pártalálásnak.

2023. jan. 11. 18:57
 34/61 A kérdező kommentje:
Ha szükséges a saját albérlet, akkor kb ez az egyetlen szempont. Hiába viselkednék férfiasabban, ha a lakhelyem miatt mindenki lapátra tenne.
2023. jan. 11. 19:07
 35/61 anonim ***** válasza:
0%

32-es: va negy haveromő külön él saját lakásban már évek óta, anno kemény 4 millióért vette a lakást. Azóta törleszti, de ilyen 20 ezer ft-os törlesztője van csak a lakásnak. Hónap végére szinte soha nem marad pénze, pedig ő valamivel jobban keres nálam.

Egyébként meg szerinted az eddigi 200 ezer ft-os bruttó minimálbérből mégis hogyan lehet megélni? Most is kemény 230 ezer ft a minmiálbér. Ebből semmire nem mész, ez kemény 152 ezer ft! Hogyan tartasz fenn egy lakást 10X-es rezsi és élelmiszerárak mellett? És de ez az ország, vagyis a "kedves" kormányunk hibája, ugyanis régen (előttük) a legkisebb keresetek adómentesek voltak. De hát orbánék "igazsága" az, hogy mindenki "egyformán" fizessen. Szerintük az az igazság, ha a 230 ezer is 15%-ot meg 2300000 is 15%-ot adózik.

2023. jan. 11. 19:12
 36/61 anonim ***** válasza:
29%
35 Igen, az az igazsag, mi a fszomnak erne meg kulonben nekem tobbet tanulni, tobbet tenni a magasabb fizetesert, ha tobbet kell belole leadoznom? :D Ennyi erovel bszhatnam a rezet en is minimalberert. Ne haragudj, de 300 bruttot a legotvarabb munkahely is kifizet, aki a minimalberert bohockodik, hat kb miattatok tartunk itt. Tessek elmenni, valtani, nem dolgozni ennyi penzert. Plane ha mar anyatoknal laktok, legalabb akkor valogassatok mar😀
2023. jan. 11. 19:38
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szükséges a saját albérlet, akkor kb ez az egyetlen szempont. Hiába viselkednék férfiasabban, ha a lakhelyem miatt mindenki lapátra tenne."

Direkt idegesíted a népet vagy tényleg ilyen rossz a szövegértésed?

Szükséged, de nem elégséges a saját albi = ha a szüleiddel laksz, akkor nem tudsz kapcsolatba kezdeni, viszont ha van albérleted, az még nem elég ahhoz, hogy sikeres legyél a nőknél. Nem ismerek olyat, aki összejött volna az első férfivel, aki nem a szüleivel lakott. Te ezt a statisztikát látod a környezetedben?

2023. jan. 11. 20:07
 38/61 A kérdező kommentje:
Teljesen jó a szövegértésem. Most is leírtad, hogy nem lehet senkim, mert a szüleimmel élek.
2023. jan. 11. 20:11
 39/61 anonim ***** válasza:
85%
Így van. Azonban te azt állítod több kommentedben is, hogy a lakhely az egyetlen szempont.
2023. jan. 11. 20:25
 40/61 anonim ***** válasza:
35%

Mindketten 15%ot fizetünk!

Én brt 980as fizuból, te 300ból. Tényleg igazságtalan! Én 3x annyit rakok a közösbe, mint te. Mégis, ugyanannyiba kerülnek a dolgok nekem is, én sem kapok orvosi ellátást, és sorolhatnám! Tényleg velünk, többet keresőkkel szemben a legigazságtalanabb a rendszer!

2023. jan. 11. 21:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!