Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a nők miatt megéri szülői házból albérletbe
költözni?
Onmagadtol nem lenne igenyed fuggetlenedni a szuleidtol es onallo eletet elni?
2023. jan. 11. 17:03
11: pénz. Ráadásul egy albi elég sok plusz adminisztrációval is jár, pluszba még akkor ott van a főbérlő rigolyája, plusz mi van ha eladja a fejed felől a házat, stb, stb....A magyarországi bérlakás-állomány siralmas.
2023. jan. 11. 17:04
#9 felnőtt emberek nem akarják az anyóst kerülgetni a házban.
2023. jan. 11. 17:04
14/61 A kérdező kommentje:
Csak a nők miatt tenném, mert tudom, hogy amíg a szüleimmel élnék, mindegyikük elutasítana.
2023. jan. 11. 17:06
11 Nem szokasuk erre igenyt tartani, mert otthon kenyelmes es olcso :))) Nem tudom, nekem elso dolgom volt, amint tudtam, kulon koltozni, pedig nagyon jo a viszonyom a szuleimmel, de kellett az onallosag. Fura, hogy 30 eves ferfiak meg otthon kerulgetik meg mindig az anyjukat, raadasul ugy, hogy sokszor joban sincsenek. (Tapasztaltam exeknel, semmi normalis viszony, alig beszelnek egymassal, csak otthon lakik, mert az olcso.)
2023. jan. 11. 17:06
Amíg nincs stabil bevételed ne menj albiba, vagy ha esetleg a szülők segítenek benne egy kicsit. Én egyetemen amíg albiba laktam örültem, ha vajaskenyeret tudtam enni. Aztán bekerültem koliba sokkal olcsóbb lakhatás lett és lám, nem kell éjszakáznom egyetem mellett, hogy legyen fedél a fejem fölött, meg tudjak reggelezni, ebédelni és vacsorázni egy nap alatt. Szerintem 20kg-ot fogytam az albis 2 félévem alatt. Csak azért mert nők, ne szenvedj
2023. jan. 11. 17:07
18/61 A kérdező kommentje:
Vagy itthon maradok, és nem lesz senkim, vagy elköltözök, és szinte csettintésre lesz valakim...két véglet. :D
Nekem mindig fura, mikor valakiben nincs meg a természetes vagy, hogy ne gyerek legyen tovább. Hogy felelősséget vállaljon önmagáért. Mert értem én, hogy rohadt kényelmes otthon, de addig egyszerűen nem vagy felnőtt. Nekem van lakásom, szóval nem arról van szó, hogy nem lenne hol lakom. Egyszerűen vannak dolgok, amik a felnőtt lét kritériumai szerintem és az egyik ilyen, hogy ne anyu süsse reggelire a rántottát.
2023. jan. 11. 17:11
Nem. Csak a "nők" miatt semmit nem éri meg csinálni. Magadért csináld amit csinálsz és olyasvalakit keress aki támogat, közösek a céljaitok és megegyezik az értékrendetek.
Vagy te egész életedben random, idegen embereknek akarsz megfelelni? Sose fogsz tudni, hiszen minden ember más és más. Valakinek ez fontos, hogy külön élj minél hamarabb valakinek nem.
Magad miatt élj, ha nem így teszel mindig a másik ember kénye kedve szerint leszel kiszolgáltatva és állandó megfelelési kényszerben fogsz tengődni.
Ha te most úgy érzed készen állsz arra, hogy elköltözz, hajlandó vagy vállalni az albérlettel járó plusz költségeket ÉS tudod is ezeket fizetni stabilan, akkor költözz. De csak egy bizonyos "nők" nevű nem létező és abzolút nem homogén "massza" miatt ne költözz el a bizonytalanba.
2023. jan. 11. 17:11
További kérdések: