Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá jöttem,mért nem kellettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá jöttem,mért nem kellettem soha a nőknek,a gyékás incelek mért nem képesek legalább erre?

Figyelt kérdés
egész életembe szomorú voltam,más kérdés hogy volt rá okom,de az lényegtelen
2023. jan. 11. 15:18
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
én legalább nem verem át magam hogy nem keresek havi 3 milliót azért nem kellek a nőknek
2023. jan. 11. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
A többség rájön arra, hogy nem ennyire egyszerű. A gyk-s incelkérdések nagyrésze átlátszó provokáció.
2023. jan. 11. 15:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval kiléptél a mátrixból?

Milyen volt, láttad te is az incel mezőket, hogy a gyakori csepfolyósítja a bennük lévő szöveteket és ezzel látja el energiával a szervert?

Nekem is durva volt :DD

2023. jan. 11. 15:23
 4/14 A kérdező kommentje:
semmi közöm az incelekhez te elmebeteg
2023. jan. 11. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Ajajj...🤭
2023. jan. 11. 15:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

2.

Egy részüket amúgy nem is "incelek" írják ki, hanem trollok, akik a parádé kedvéért eljátsszák az idiótát. Egy ügyesebb troll, akár száz választ is összehozhat így.

2023. jan. 11. 16:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Lett nőd? Akkor honnan tudod?
2023. jan. 11. 16:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Tehát van egy srác, aki egész életében szomorú volt és ezért nem kell a nőknek és lenézi azokat akik szerint azért nem kellenek a nőknek, mert nem keresnek jól. Értem...

Akkor mesélj még az emós érvagdosós művészlélek srácokról és azok halálosan szerelmes gót barátnőiről...

Fogja már fel mindenki, hogy az itteni oldal nem alkalmas arra, hogy REGÉNYT írjunk arról, hogy milyen dolgok hány százalékban játszanak közre abban, hogy nem kellünk. Ahogy arra sem, hogy összefüggés-láncolatot rajzoljunk, hogy mi mivel függ össze.

Mindenkinek éppen az a legnagyobb problémája, amit akkor aktuálisan érzékel saját magán. Az inflációs helyzetben ez lehet, hogy éppen a pénz. Vagy mikor éppen erre hivatkozik a LEGUTÓBBI csaj. Vagy mikor vonzó nővel lát olyan ismerőst, aki semmivel se jobb nála, kivéve ebben az egyben.

Ugyanerre behelyettesíthető a kigyúrtság, magasság, kopaszodás és bármi egyéb. Főleg ha több is van belőle.

2023. jan. 11. 18:07
 9/14 anonim ***** válasza:
#6 Ez elég egyértelmű, de a felháborodott nők és olykor férfiak annyira élvezik gyűlölni az inceleket, hogy nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy higgyenek az ilyen kérdezőknek és sem időt, sem energiát, sem a billentyűzetet nem sajnálva ostrom alá vegyék. :D Politika kategóriában ugyanez turbó fokozaton megy mindkét oldal elszánt trollhadseregének fáradhatatlan részvételével.
2023. jan. 11. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt meg mindig nem tudtuk meg, hogy miert nem kellettel a noknek.....

38F incel

2023. jan. 12. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!