Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül vagyok évek óta, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok évek óta, mert félek kiadni magam. Hogyan lehet így párkapcsolatom? 31/N

Figyelt kérdés

Tudom mik a jó tulajdonságaim, és tudom mik a rosszak. Utóbbi azonban többségben van, egyáltalán nem tartom magam jó embernek.

Félek kiadni magam, beszélni magamról, mert kiderülhet milyen ember is vagyok...és az egy csalódás lesz a másikban.

Illetve nem szeretném önmagam, ezt a sok rosszat, ráterhelni valakire.

(Meglehetősen lusta vagyok, gyakran rábólintok valamire majd kitáncolok belőle, sokszor megbízhatatlan vagyok, elég anyagias, nem tudok és nem is akarok megtanulni kiszolgálni valakit, mindig magamat teszem az első helyre, nincs bennem empátia, stb.)

2023. jan. 10. 22:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha igaz, amit magadról tartasz, akkor sehogy.

Az érzéketlenség, önzés, a lustaság kizáró jellemvonások.

2023. jan. 10. 22:53
 2/21 anonim ***** válasza:
57%
Ha 10/10-es a külsőd, akkor lesz az a férfi aki elvisel. Az arc kevésbé fontos, de a testnek szuperjónak kell lenni.
2023. jan. 10. 23:03
 3/21 anonim ***** válasza:
26%

"Félek kiadni magam, beszélni magamról"

Ne beszélj magadról. Mindenkinek vannak hibái, és még változhatsz is, ha akarsz.

2023. jan. 10. 23:03
 4/21 Noren1989 ***** válasza:
66%

Vagy vàltoztatsz, vagy megjàtszod magad.

Melyiket próbàltad eddig?

2023. jan. 10. 23:50
 5/21 anonim ***** válasza:
52%
Szexkapcsokatok.
2023. jan. 11. 00:11
 6/21 konteós válasza:
25%

amit leírtál azok alapján egy nárcisztikus személy (személyiségzavaros) lehetsz

vegyél kutyust vagy cicust magadhoz

2023. jan. 11. 01:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az empátia hiánya, meg az anyagiasság nálam eleve kizáró okok.

Kiszolgálni úgy gondolom, nem is kell senkit, egy ép kapcsolat nem erről szól. Viszont számomra egy párkapcsolat alapjai közé tartozik egymás megértése, és elfogadása. Ez éles ellentétben áll az unempátiával. Az anyagiasság meg szintén nem vonzó. Nem kell olyan nő, akinek a fő érték a pénz.

De ne csüggedj, biztos találsz magadnak valakit. Lehet, hogy hozzád hasonló lesz, de hát...

2023. jan. 11. 04:33
 8/21 anonim ***** válasza:
28%

Vannak személyek, akik hasonló tulajdonségokkal rendelkeznek, mint te, úgyhogy szerintem a mai vilában ezek már nem gázos tulaajdonságok: a mai világ nem annyira jó, így ma már átlagosnak számítasz. 1-1 keményebb környéken, furább helyeken lehet találni hasonlót.

Vállald fel nyugodtan önmagadat.

2023. jan. 11. 05:53
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
Anyagias résznél megakadtam. Az olyanokat nem szeressük bocsi. 🤣
2023. jan. 11. 06:20
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom mik a jó tulajdonságaim, és tudom mik a rosszak. Utóbbi azonban többségben van, egyáltalán nem tartom magam jó embernek."

Ezek szerint nem tudod.

Az ember ugyanolyan arányban jó mint rossz.

2023. jan. 11. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!