Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak arra kellek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak arra kellek, akkor miért ír mindig ilyeneket?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel kavarok, de már az elején megbeszéltük, hogy ez csak ennyi és semmi több. Ő akarta így és ő hajtott rám az elején. Mégis sokszor arról beszél nekem, hogy magányos, egyedül van, nincs kivel beszélnie. Az ünnepek alatt nem taliztunk, de akkor is minden nap, szinte egész nap írogatott. Meg amúgy is kb folyamatos kapcsolatban vagyunk.

Azt értem, hogy magányos, de ha nem akar tőlem többet, akkor ezeket miért velem beszéli meg? Elég félreérthető szerintem.

2023. jan. 10. 19:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja még annyit kifelejtettem, hogy "véletlenül kikotyogta", hogy lementette a képeket, amiket küldtem neki. Nem csak a szexizős hanem a tök hétköznapi szelfiket is.
2023. jan. 10. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Kiveri rá.
2023. jan. 10. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Konkrétan van valami kérdés is!?
2023. jan. 10. 20:25
 14/18 A kérdező kommentje:
12: hát nyilván, azért kapott olyat, ami arra alkalmas, nem vagyok hülye :D de na, küldtem neki olyat is, amin mondjuk a macskámmal vigyorgok, arra csak nem veri xD
2023. jan. 10. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Ki tudja? :D

Manapság sok a beteg perverz.

2023. jan. 10. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert egy kis álomvilágban él és várja a szőke hercegnőt fehér lovon, aki minden tekintetben tökéletes hozzá.
2023. jan. 11. 01:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Jobbra vàr.

A képekkel meg lehet tudna zsarolni később.

2023. jan. 11. 05:34
 18/18 A kérdező kommentje:

Tuti nem keres vagy vár mást, előttem se volt senkije évekig. Nem is tervez családot se stb.

Az meg, hogy zsarolni akarna a képekkel még mindig nem magyarázza, hogy a sima szelfiket minek menti le, persze van amin grimaszolok, de annyira nem csúnya hogy zsarolni lehessen vele xD (amúgy nem, nem félek ilyesmitől)

2023. jan. 11. 08:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!